Django Unchained: Prima Imagine Din Film Cu Christoph Waltz

Prima imagine cu Christoph Waltz pe platourile de filmare pentru producţia Django Unchained, noul film al regizorului Tarantino, ne dezvăluie cam cum arată vânătorul de recompense german interpretat de actor.
Probabil cel mai aşteptat film de anul acesta, pentru fani lui Tarantiono, şi nu numai, rămâne acest film misterios întitulat Django Unchained, care aduce o abordare nouă pentru controversatul regizor, şi care până în momentul de faţă s-a dovedit a fi o producţie de calibru, cu o distribuţie ce este incontestabilă.
Cu atât mai mult cu cât Tarantino revine la colaborări mai vechi alături de actori celebri şi evident alături de favoritul fanilor, fascinantul Christoph Waltz, ce va deţine un rol important în noul său film.

Producţia Django Unchained a început filmările de curând în New Orleans, Louisiana şi suntem surprinşi că a trecut deja atâta vreme fără a vedea imagini din timpul filmărilor online.
Din câte se pare regizorul s-a implicat personal în paza platourilor de filmare şi a făcut o treabă bună menţinând secretele producţiei sub cheie.
Asta până mai ieri, când prima imagine a unui personaj din film a ajuns la vedere.
Îl vedem mai jos pe Christoph Waltz în costumul personajului Dr.King Schultz, un medic dentist de origine germană, care a devenit între timp un vânător de recompense ce îl va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx), ca parte a unui plan îndrăzneţ de a-şi salva soţia aflată în posesia unui nemilos stăpân de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), stăpânul conacului Candyland, un ţinut demn de dispreţ aflat pe o plantaţie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt trataţi ca obiect sexual şi bărbaţii sunt forţaţi să lupte între ei.
Calvin Candie este cel mai mare coşmar al sclavilor, iar Django trebuie să-l neutralizeze pentru a-şi recupera soţia captivă din mâinile acestui vicios proprietar de plantaţie.

Şi ca să anticipăm unele lucruri, trebuie să spunem că acesta poză este doar vârful iceberg-ului, Django Unchained având în distribuţie nume ca Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Sacha Baron Cohen, Dennis Christopher, Kurt Russell, Laura Cayouette, Don Johnson, MC Gainey, Tom Savini, Joseph Gordon-Levitt, Anthony LaPaglia, RZA, Misty Upham, Tom Wopat sau James Remar.
La o asemenea distribuţie, suntem mai mult decât siguri că o avalanşă de imagini vor apărea odată ce filmările pentru producţie vor înainta.

Quentin Tarantino La Filmarile Django Unchained

Dar poate mai mult decât orice aşteptăm cu nerăbdare să vedem primele imagini cu Leonardo DiCaprio în rolul personajului negativ al filmului, acel proprietar de plantaţie bădăran care o deţine pe soţia lui Django interpretată de Kerry Washington.
Poate că a venit rândul lui DiCaprio să strălucească într-un rol negativ, care ar putea să-i schimbe puţin imaginea, şi probabil să-i aducă mai multă apreciere, şi toate astea datorită lui Quentin Tarantino şi a filmului Django Unchained care deocamdată sună fantastic de promiţător.

Samuel L. Jackson Sosind La Filmarile Django Unchained

Pentru cei care nu ştiu, Django este un film incredibil de influent, din anul 1966, un spaghetti-western regizat de Sergio Corbucci avându-l în rolul principal pe Franco Nero.
Influenţa lui Django a fost resimţită de-a lungul timpului în multe filme şi seriale TV, , inclusiv în Star Wars (Jango Fett), Trigun, Sukiyaki Western Django (regizat de Takashi Miike, alături de Quentin Tarantino), şi chiar mai mult, în recentul film animat Rango.
Există doar două filme oficiale Django cel în care a jucat Franco Nero, şi Django Strikes Again (1987), dar există şi multe altele neoficiale.
Django Unchained este produs de Quentin Tarantino, Stacey Sher şi Pilar Savone şi este programat să ajungă în cinematografe pe 25 Decembrie 2012.

5 comentarii

  1. I have to keep telling myself that’s not a megaphone in Tarantino’s hands.
    Waltz looking sharp!
    I hope Django contains much shocking language to thrill me.

  2. Oh My God 🙂
    Waltz o sa fie bestial si daca o sa-i iasa la DiCaprio rolul o sa fie minunat!
    De cand asteptam sa aud ceva despre film.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.