GI Joe 2: Retaliation Are Un Nou Trailer International Uimitor

După ce am avut parte de primele postere stilizate pentru cel de al doilea film din franciza GI Joe intitulat generic Retaliation, iată că astăzi putem vedea un uimitor trailer internaţional ce stârneşte curiozitatea tuturor.

Având în vedere că premiera filmului este aproape, nici nu e de mirare că producţia regizată de Jon M. Chu începe să aducă tot mai multe materiale promoţionale, ce încep să stârnească curiozitatea tuturor şi să provoace cu imagini noi ce arată foarte bine.
Probabil punctul cel mai forte al acestei producţii rămâne aducerea lui Dwayne Johnson la bordul francizei alături de revigorarea distribuţie ce pare să aducă un aer de prospeţime în complotul ce îl atrage în acţiune şi pe Bruce Willis care joacă rolul generalului Joe Colton, cel ce a pus bazele organizaţiei super secrete GI Joe.

Deşi acest nou trailer începe destul de lent, acţiunea prezentată este foarte impresionantă, prezentând efecte vizuale uimitoare, de la distrugerea unei bucăţii din Londra, până la lupta de pe muntele îngheţat, efecte ce se combină foarte frumos cu noua poveste ce pare să-i dea credit regizorului Chu.
Sperăm că această nouă abordare a Comandantului Cobra şi a trupelor sale, va reuşi să şteargă puţin din amintirea neplăcută a primul film, la care nu acţiunea în sine a fost problematică, ci efectiv prezentarea personajelor.

Noul trailer arată excelent şi din punct de vedere al efectelor vizuale şi din punct de vedere a complotului, care pare unul puternic şi face filmul mult mai interesant aducând pe ecrane o ciocnire între două lumii, una mai umană plină de un sentiment cunoscut tuturor: răzbunarea ce vine din partea unor soldaţi bine plasaţi în acţiunea filmului ce luptă împotriva unei forţe fantastice, parcă venită din altă lume, forţele Cobra.
Nu numai că reuşeşte să îmbine tot ce a fost bun în prima parte a filmului, dar chiar aduce elemente în plus, elemente ce sunt originale din mitologia GI Joe şi care încântă fani, provocând audienţa generală la un film plin de acţiune ce cu siguranţă se va descurca bine în boxoffice.
Ca fani ai primului film, recunoaştem că această continuare arată chiar mai bine şi aduce o distribuţie de zile mare, care îi include pe Dwayne Johnson, Adrianne Palicki, Channing Tatum, Walton Goggins, Ray Park, Byung-hun Lee, Elodie Yung, RZA, Ray Stevenson, DJ Cotrona şi evident Bruce Willis.
Filmul GI Joe Retaliation este o continuare a filmului din 2009 G.I. Joe: Rise Of The Cobra, care a avut încasări de peste 300milioane de dolari la nivel mondial, adus pe ecrane de Paramount Pictures, MGM şi Skydance Productions, în asociere cu Hasbro şi di Bonaventura Pictures.
Această continuare va menţine continuitatea narativă a filmului precedent Rise of Cobra, în măsura în care intriga îl implică pe Comandantul Cobra, alături de maleficul spion Zartan, care s-a înfiltrat cu succes în eşaloanele superioare ale guvernului Statelor Unite şi care emite un ordin de desfiinţare a unităţilor speciale G.I.Joe şi unul neoficial de eliminare definitivă a tuturor membrilor săi.

Cei care supravieţuiesc atacului surpriză, decid împreună să recurgă la represalii împotriva forţelor Cobra, cu ajutorul generalului Joe Colton, originalul Joe, un adevărat erou american.
G.I. Joe: Retaliation va ajunge în cinematografe începând cu data de 29 Iunie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.