Guy Pearce Va Juca În Iron Man 3 Un Genetician Extremist

Guy Pearce a ajuns la bordul producţiei Iron Man 3 şi va interpreta rolul unui cercetător renegat ce a inventat o tehnologie microscopică.
În timp ce speculaţiile din jurul ultimelor ştiri despre Iron Man 3 fac mare vâlvă pe internet şi curiozitatea fanilor creează valuri de scepticism cu privire la personajul negativ ce va fi interpretat de Ben Kingsley, lista de actori din distribuţia filmului continuă să crească, adăugându-l astăzi pe carismaticul Guy Pearce.
Potrivit ultimelor ştiri, Pearce va juca rolul geneticianului Aldrich Killian.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu universul Iron Man, Aldrich Killian şi Maya Hansen sunt nişte prieteni vechi de-a lui Tony Stark, cei care au creat tehnologia numită Extremis, care a fost concepută ca un instrument pentru armata americană, fiind o modalitate ce permite nanotehnologiei să interacţioneze cu corpul uman.
Dar atunci când armata a retras finanţarea pentru proiect, Killian decide să meargă cu experimentele mai departe, ajungând să testeze metoda Extremis într-un mod mult mai vicios.
Deocamdată putem doar specula ce transformări vor suferi caracterele lui Pearce şi Kingsley, astfel având posibilităţi nelimitate de a ne imagina câte probleme reale vor provoca cei doi eroului nostru Tony Stark.

Deoarece filmările au fost confirmate oficial că vor avea loc în China, există unele speculaţii care spun că Mandarin va fi personajul negativ din film şi ca Ben Kingsley îl va juca, iar în ciuda negări celor de la Marvel, fanii aşteaptă ca personajul negativ să răspândească un virus bazat pe nanotehnologie.
Oricum ar fi, toate aceste ştiri şi speculaţii, par să confirme faptul că producţia Iron Man 3 va împrumuta puţin din complotul unei poveşti semnată de Warren Ellis intitulată Extremis în care Iron Man ar pierde controlul asupra costumului său, din cauza nanotehnologiei.
Unele speculaţii se bazează şi pe replica dată lui Tony Stark de către Captain Amrica în filmul The Avengers şi din faptul ca în benzile desenate Iron Man, personajul negativ Mandarin lansează Extremis asupra populaţiei generale şi mai ales din asemănarea izbitoare dintre Ben Kinsley şi personajul desenat Mandarin.

Dar toate astea sunt pure speculaţii în acest moment, iar regizorul şi scenaristul Shane Black, cel ce a scris povestea şi va regiza filmul, încă nu a confirmat sau infirmat nimic din toate cele de mai sus.
Filmările principale vor începe luna viitoare, astfel încât ne putem aştepta la mai multe nume care să se alăture distribuţiei şi indiferent de complotul filmului, deocamdată toate adunate la un loc sună foarte interesant.
Mai ales faptul ca avem parte de un regizor nou, cu o concepţie diferită, Shane Black fiind un maestru al scenariilor întortocheate şi pline de surprize.

Robert Downey Jr., Don Cheadle şi Gwyneth Paltrow vor reveni deasemenea pentru rolurile lor din filmele anterioare.
Iron Man 3 este programat să ajungă în cinematografe pe data de 3 Mai 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.