Spartacus Vengeance: Sezonul 2 În România Începând Cu 6 Aprilie

Spartacus Vengeance: Sezonul 2 În România Începând Cu 6 Aprilie

Veste bună pentru fanii serialului Spartacus, Sezonul Doi intitulat Vengeance (Răzbunarea) aterizează şi în România începând cu data de Vineri 6 Aprilie.

Probabil era de aşteptat, dar nu aşa de curând sa vedem şi sezonul doi, şi având în vedere că tot mai multă lume din România vede primul sezon din Spartacus pe ProTv, interesul pentru sezonul doi a devenit şi mai mare.
Spartacus: Răzbunarea Sezonul 2 şi Episodul I intitulat Fugitivus vor fi dufizate de către HBO România Vineri 6 Aprilie începând cu ora 22:00.

După evadarea sângeroasă din casa Batiatus, de la finalul primului sezon Spartacus: Nisip Însângerat, revolta gladiatorilor continuă şi începe să semene teamă în inima Republicii Romane în noul sezon Spartacus: Răzbunarea.  Gaius Claudius Glaber şi trupele sale sunt trimise la Capua pentru a-i distruge pe sclavii eliberaţi şi conduşi de Spartacus, înainte ca aceştia să facă pagube mai mari.  Spartacus are de ales între a-şi satisface pofta de răzbunare pe omul care i-a condamnat soţia la o viaţă de sclavie şi moarte, şi a face noi sacrificii menite a păstra unită noua sa armată de rebeli.  Plin de acţiunea violentă, sexualitatea exotică, răii şi bunii atât de ţipici acestui serial, povestea lui Spartacus revine pe micul ecran în stil mare şi pe un canal românesc începând de Vineri 6 Aprilie.Spartacus Vengeance: Sezonul 2Spartacus Vengeance: Sezonul 2
Spre surpriza multora Lucretia (Lucy Lawless), cea care a avut suferit o o rană de la o lovitură de cuţit la sfârşitul sezonului 1 Spartacus: Blood and Sand va reveni în sezonul 2.  Un personaj pe care toată lumea l-a îndrăgit, Gannicus (Dustin Clare), gladiatorul ca care şi-a câştigat libertatea la sfârşitul sezonului prequel, va reveni pentru sezonul 2, alături de Crixus (Manu Bennett), campionul Casei Batiatus şi în cele din urmă prieten cu Spartacus, Oenomaus/Doctore (Peter Mensah), Ilythia (Viva Bianca), Ashur (Nick E. Tarabay), Naevia, sclava iubită de Crixus, Mira (Katrina Law) şi bineînţeles Legatul Glaber (Craig Parker), soţul Ilythiei şi omul responsabil de înrobirea lui Spartacus cel care va juca un rol major şi mai complex în sezonul 2, un rol ce va avea impact asupra sclavilor scăpaţi din ludusul Batiatus.  Cei care sperau cumva la o întoarcere a lui Batiatus (John Hannah) în sezonul doi, vor fi dezamăgiţi, doarece acesta nu va mai apărea ca şi personaj în acest sezon.
Producătorul Rob Tapert spune că vom parte de o poveste diferită, cu alte caractere noi, dar şi vechi, şi o poveste ce va fi mult mai complexă, doarece acţiunea serialului se va desfăşura în multe alte locaţii, nu doar în celebrul Ludus.

Spartacus Vengeance: Sezonul 2

Aşadar începând de Vineri 6 Aprilie puteţi urmări Sezonul Doi din acest popular serial şi pe HBO România începând cu ora 22:00 când veţi putea urmări primul episod!
Dacă vreţi o avanpremieră cu primele 4 minute ale episodului Fugitivus le puteţi vedea dând un click aici.
Lucrurile devin destul de violente şi sângeroase încă de la începutul Sezonului 2 Spartacus: Vengeance.4 comentarii

  1. Evident ca s-a terminat, dar nu pe torrente caci pe Starz, serialul a rulat pe canalul privat Starz, adica cei care il produc.
   Pe torrente a fost copiat evident 🙂
   S-a terminat vinearea trecuta.
   Aici e vorba doar de romania, si faptul ca la o saptaman dupa finalul din SUA il vezi in premiera pe HBO si in HD daca ai!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.