Tom Cruise Va Începe Filmările La Top Gun 2 Înainte De Misiune Imposibilă 5

Tom Cruise a fost confirmat de oficialii de la Paramount pentru rolul principal din Top Gun 2 şi se pare că va începe filmările înainte de a începe producţia la continuarea de succes Misiune Imposibilă 5.
Cu şase ani în urmă, părea că cariera lui Tom Cruise a ajuns într-un con de umbră, făcând câţiva paşi greşiţi, câteva decizi nu prea bune şi nu în ultimul rând performanţa slabă a filmului produs de el Misiune Imposibilă 3 care a condus la decizia celor la Paramount Pictures de a opri franciza.

Cariera actorului părea pecetluită atunci când filmele Valkyrie şi de Knight And Day nu au făcut nici măcar 100 milioane de dolari în box-office, iar sceptici au răspândit rapid zvonul că dominarea lui Tom Cruise de douăzeci şi cinci de ani a Hollywood-ului a ajuns în cele din urmă la capăt.
După Misiune Imposibilă 3 au fost zvonuri că Cruise urmează să fie eliminat din franciză pentru a face loc unui actor mai proaspăt şi apariţia lui Jeremy Renner în a patra parte a producţiei părea să confirme în acel moment zvonurile, dar rezultatele la box-office şi-au făcut datoria şi se pare că publicul s-a înghesuit mai degrabă să îl vadă pe Tom Cruise.
Mission: Impossible – Ghost Protocol a avut premiera în luna decembrie şi a marcat 209 milioane de dolari doar în deschidere pentru boxoffice-ul din SUA, precum şi o uimitoare sumă de 693 milioane la nivel global, fiind până în acest moment cel mai bine vândut film din franciză şi din cariera de actor a lui Tom Cruise.

Dintr-o dată Tom Cruise a fost pe val, el având din nou oferte speciale cu proiecte viitoare ce se anunţă a fi mega hituri, precum franciza One Shot ce se află în dezvoltare şi filmul science fiction de acţiune Oblivion, ca să nu mai zicem de Rock of Ages care e pe cale să fie lansat începând cu 15 Iunie.
Producţia Top Gun 2 este în dezvoltare de câţiva ani buni, iar implicarea sa în această continuare a fost luată în considerare încă de când s-a pomenit despre un sequel pentru Top Gun pentru prima dată.
Iată că ştirile bune vin mai repede de cât ne aşteptam şi actorul se pare că va pune proiectul Misiune Imposibilă 5 în aşteptare pentru a se concentra pe viitoarea producţie a filmului Top Gun 2.
Directorul de producţiei de la Paramount Adam Goodman a vorbit la cu cei de la Hollywood Reporter declarând că continuarea filmului Top Gun va intra probabil în producţie înainte de următorul Mission Impossible:
„Vom face un sequel Top Gun cu Tom Cruise în rolul principal. Jerry Bruckheimer va produce filmul şi Tony Scott se va întoarce să regizeze această producţie. Toate părţile se află în mişcare deja. L-am angajat pe Peter Craig pentru a scrie un scenariu.”

În cele din urmă, e bine că Jerry Bruckheimer şi Tony Scott sunt implicaţi în Top Gun 2, Bruckheimer având la activ un val de filme ce au devenit franciză, în timp ce ultimul film de succes al lui Scott a fost Unstoppable.
Tom Cruise a lucrat ultima dată cu Bruckheimer şi Scott la producţia Days Of Thunder în 1991, filmul fiind o dezamăgire financiară dar şi foarte mult criticată, având încasări doar de 82 milioane dolari în SUA şi 152 milioane dolari la nivel mondial, fiind o scădere considerabilă în comparaţie cu încasările Top Gun de 176 milioane dolari cu o suplimentare 177 milioane dolari la nivel mondial.
Totuşi rămâne de văzut dacă Top Gun 2 va recăpăta succesul de la box-office al filmului original din 1986, dar cu trioul Tom Cruise, Tony Scott şi implicarea lui Bruckheimer, filmul are o şansă bună de a deveni un blockbuster.
Să sperăm că îi vor da un telefon şi lui Val Kilmer.

2 comentarii

  1. La cat de gras e Val Kilmer cred ca o sa-i dea un telefon ca sa-i spuna o cura de slabire eventual :)))
    Nici eu nu prea cred ca o sa-l coopteze pe Kilmer.

  2. Eu cred ca le Val Kilmer o sa-l scoata din ecuatie, ca nu-l vad in forma de zile mari pentru un sequel.
    Sunt curioasa daca pot scoate ceva misto din Top Gun 2.
    Cat despre MI5, really…adica am inteles, 4 le-a iesit, dar speram sa fie ultimul!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.