Total Recall 2012 – Primul Trailer Extins Arată Fantastic

Colin Farrell (Douglas Quaid) descoperă adevărul despre identitatea lui şi trebuie să se sustragă forţelor guvernamentale dubioase în trailerul complet pentru versiunea 2012 a thrillerului Sci-Fi Total Recall regizat de Len Wiseman
Remake-ul Total Recall va ajunge în cinematografe în această vară şi marchează revenirea lui Len Wiseman în scaunul regizoral pentru o producţie de lung metraj, după Live Free or Die Hard din 2007.
Soţul actriţei Kate Beckinsale a fost ocupat cu episodul pilot pentru serialul Hawaii Five-0, pentru care a muncit destul de mult, şi cu ultimele două filme din franciza Underworld, inclusiv cu cel mai recent Underworld Awakening.

Wiseman şi Beckinsale lucrează din nou împreună, la remake-ul Total Recall, ce a mai fost adaptat pentru marele ecran de Paul Verhoeven în 1990 şi în care Arnold Schwarzenegger deţinea rolul principal, şi care va avea parte de o altă interpretare a poveştii scurte scrisă de Philip K. Dick.
Aşa cum am precizat săptămâna trecută, când v-am prezentat câteva imagini în primul teaser trailer, astăzi vă putem oferi un trailer complet pentru filmul regizorului Wiseman.
Total Recall nu tratează aspectul vizual al predecesorului său, şi nici nu are călătoria pe Marte pe care Verhoeven a prezentat-o în filmul din 1990, ci încearcă să aducă reprezentare relativ mai motivată a anului 2084, mult mai aproape de adevărata poveste scrisă, în care un muncitor obişnuit aparent numit Douglas Quaid (Colin Farrell), decide să îşi facă cadou o vacanţă virtuală apelând la compania Rekall care transformă visele în amintiri reale şi unde Quaid îşi implantează în creier nişte amintiri false despre visul său de a deveni agent secret.

Cu toate acestea, linia dintre fantezie şi realitate devine neclară atunci când operaţiunea dezvăluie că Quaid, este de fapt un agent sub acoperire, ce trebuie să îl elimine pe liderul suprem al lumii libere, cancelarul Cohaagen (Bryan Cranston).
Trailerul complet arată destul de realist, şi pune accentul foarte mult pe acţiune, cu o viziune ce nu pare a fi originală la prima vedere, dar cu premize sci-fi ce demonstrează încă odată că până să vedem acest trailer, nu prea am înţeles cât de mare blockbuster va fi Total Recall.
Trebuie să recunoaşteţi că remake-ul arată aproape ca Minority Report, de asemenea un film în care joacă Farrell, bazat culmea, pe o poveste scurtă de Philip K. Dick.

În ansamblu, se pare că filmul regizorului Wiseman se mândreşte cu o linie a acţiuni trasată într-un viitor ce seamănă perfect cu cel din al cincilea element, deşi parcă puţin mai întunecat, împreună cu decoruri îmbunătăţite, efecte de ultimă oră, şi probabil mai multă acţiune stilizată, fiind vorba la urma urmei de Wiseman, a se vedea secvenţa în care Farrell împuşca mai mulţi ofiţeri de poliţie.
Încântarea noastră continuă pentru acest film, provine din speranţa că probabil printre cadrele stilizate de acţiune, filmul va aborda şi alte aspecte filosofice despre memorie şi realitate, care sunt inerente în povestea sci-fi originală.

Într-un final, Wiseman şi remake-ul Total Recall par să deţină secretul unui nou blockbuster, aşa incât nouă ne rămane doar speranţa unui scenariul original, ce a fost co-scris de Mark Bomback, Vanderbilt James şi Kurt Wimmer .
Dacă nu, măcar o vom vedea pe Kate Beckinsale din nou în acţiune, alături de Colin Farrell, Jessica Biel, John Cho, Ethan Hawke şi Bryan Cranston.
Total Recall va ajunge în cinematografe începând cu data de 3 August 2012.

7 comentarii

 1. Mi-a plăcut mult şi filmul original Total Recall. Cred că şi acesta îmi va plăcea, cel puţin aşa pare după trailer. Mă gândesc că acum efectele speciale care însoţesc un asemenea film sunt extraordinare şi vor face ca filmul să fie cu atât mai atractiv, mai interesant.

 2. Wow si iarasi WOW 🙂
  Distributie buna, un titlu pe care toata lumea il stie, o poveste celebra scrisa de un autor iubit, ce mai, blockbuster clar!
  Trailerul arata suuuuperb!

 3. Oh yeah….clar, un film de actiune cum trebuie. Daca mai adaugi si pe Colin cu Jessica si Kate…iese o productie ce isi face un profit frumusel 🙂
  Foarte bine facut trailerul.

 4. Incredibil, cred ca am vazut si revazut trailer-ul asta de vreo 20 de ori 😀

  Un rol mare pentru Colin Farrell, chiar o revenire spectaculoasa.

  O intrebare pentru cei care au citit nuvela scrisa de Philip K. Dick "We Can Remember It for You Wholesale", actiunea se petrece tot pe planeta Marte ca in primul film, sau doar pe pamant ?

  1. Nah, doar pe Pamant Bogdan!
   Quail, caci de fapt asa il cheama in carte, are doar niste franturi neclare de memorie despre Marte, dar toata actiunea carti e pe Pamant.
   Filmul original din '90, doar a speculat aventurile de pe Marte, cand de fapt in carte Quail are doar niste flash-uri de memorie si nimic concret despre cum ar arata planeta Marte.
   Varianta asta a filmului e mai apropiata de povestea lui Philip K. Dick!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.