tdfn-ro-prometheus-clips-trailers

Un Trailer Nou Şi Un Clip Promo Pentru Prometheus: Un Omagiu Adus Regizorului Ridley Scott

Un nou clip promoţional şi un fantastic trailer pentru filmul sci-fi Prometheus ne aduc imagini nemaivăzute şi interviuri cu distribuţia producţiei.

Premiera celui mai aşteptat film SF pentru anul 2012, se apropie, marcând revenirea vizionarului Ridley Scott la genul care la consacrat, regizorul reinventând ideea unor legături strânse dintre Alien şi personajul SpaceJockey. Campania promoţională pentru Prometheus s-a dovedit a fi destul de controversată pentru a genera extraordinar de multă vâlvă în jurul subiectului filmului sci-fi regizat de Ridley Scott, campanie ce vine astăzi cu un clip din spatele camerelor de filmat, ce aduce un omagiu regizorului cu intreviuri ale actorilor din distribuţie şi noi imagini nemaivăzute până acum.
În acest moment tot ce putem face este să aşteptam premiera filmului pentru a afla dacă Prometheus va aduce cu sine o renaştere a tulburătoarelor evenimentelor sci-fi cu tentă de groază prezentate în filmul originial Alien şi mai ales dacă Sir Ridley Scott va reuşi să îndrepte controversele mixte pentru câteva din ultimele sale filme (Robin Hood, Body of Lies).

Sau credeţi că s-ar putea să fie una dintre cele mai mari dezamăgiri din 2012?
Judecând exclusiv după campaniile video virale şi materialul promo cu imagini fabuloase din film, este uşor să presupunem că nu există nici un dubiu când spuem că Prometheus va fi clar o experienţă vizuală uimitoare şi incontestabil filmul lui Scott arată a artă vizuală, dar probabil nu vom şti cu certitudine dacă acest lucru va reuşi să ne încânte până când acesta ajunge în cinematografe.
Cu toate acestea, acest nou clip din spatele camerelor de filmat alături de noul trailer, încearcă să ne spună că Prometheus pare un film pe care cinefilii fie îl vor îndrăgi peste măsură, fie vor ieşi din sală dezamăgiţi că produsul final nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Prometheus va ajunge în cinematografe 2D, 3D, IMAX 3D începând cu data de 8 Iunie 2012 şi vom încerca să ţinem sub observaţie campania virală de care producţia dispune, agăţându-ne strâns de speranţa că entuziastmul pentru acest film nu se va dovedi a fi în zadar.
Filmul are o distribuţie solidă, cu Charlize Theron, Idris Elba, Noomi Rapace, Michael Fassbender şi Logan Marshall-Green ce formează un grup de astronauţii angajaţi într-o călătorie palpitantă în cele mai întunecate colţuri ale universului, în căutarea de indicii ce ar putea explica originile omenirii pe Pământ.

Evenimentele iau o întorsătură neaşteptată atunci când exploratori spaţiului cosmic descoperă lucruri ce nu au fost menite să fie descoperite, începând cu titlul filmului de origine mitologică, culminând cu lupta pentru supravieţuire ce se leagă în final de misiunea lor de a păstra însăşi existenţa omenirii.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.