Amânarea G.I. Joe 2 Retaliation Benefică Pentru Channing Tatum Ce Va Avea Scene Adiţionale

Zvonuri recente spun că oficiali de la Paramount au amânat lansarea filmului G.I. Joe 2 Retaliation doar pentru a revitaliza şi extinde acţiunea personajul Duke interpretat de Channing Tatum care în versiunea actuală moare la începutul filmului.
De când am auzit cu toţi ştirea despre amânarea filmului G.I. Joe: Retaliation pentru data de 29 Martie 2013, ne-am tot întrebat dacă scuza celor de la Paramount cu adăugarea efectelor 3D şi convertirea filmului a fost singurul motiv pentru întârzierea producţiei cu 9 luni.

Probabil deciziile dificile ale mogulilor de la Hollywood se leagă strâns cu realitatea crudă a unui mediu plin de provocări la box-office, unde chiar şi francize populare cum ar fi Men In Black, nu o duc destul de bine, uni din oficial fiind dispuşi să mărească costurile unui film prin amânarea lui, revenind la post-producţie cu scopul de a scăpa de un dezastru financiar.
Multă lume este încă nedumerită dacă G.I. Joe Retaliation va avea sau nu premiera cum era anunţată iniţial la finalul lunii Iunie, iar majoritatea audienţei generale încă aşteaptă să vadă filmul în această lună, deoarece 90% din consumatori filmelor ce ajung în cinematografe nu au aflat încă de amânarea dubioasă a filmului.
Mai ales că studioul a lansat de curând o campanie destul de agresivă, ce a avut parte şi de trailere prezentate la Super Bowl şi spoturi TV.
Să nu mai vorbim de milioane de jucării G.I. Joe ce aşteaptă în depozite.
Dar faptul că Paramount a devenit extrem de preocupat de perspectivele filmului G.I. Joe 2 la box-office în întreaga lume, nu se trage doar din concluzii pripite, deoarece după cum spun ultimele zvonuri, rezultatele unor proiecţii în avanpremieră ale filmului în cauză au fost mediocre.

Se pare că este nevoie de nişte reveniri la baza scenariului şi la re-filmari, cei de la Paramount realizând că a-l ucide pe personajul interpretat de Channing Tatum a fost o eroare de calcul.
Şi cu atât mai mult, cu cât el dispare chiar la începutul filmului.
Probabil vă mai aminti că Tatum nu era un mare star atunci când primul film G.I. Joe a fost lansat.
Dar de atunci se pare că norocul tânărului actor s-a schimbat, el devenind mai popular.
Şi s-a dovedit că singurul punct forte pentru publicul pe care a fost testat filmul G.I. Joe 2, a fost relaţia dintre personajele lui Tatum şi Dwayne Johnson, ce nu au apucat să interacţioneze în film împreună, decât câteva minute.
Plus dacă ne uităm bine la toate posterele filmului pentru Retaliation, Channing Tatum nu este prezent decat intr-un singur poster.

Iată că acum, producţia este din nou prelucrată, va avea scene adiţionale filmate ce vor fi adăugate ulterior şi nu va pierde un om valoros precum Tatum, care va avea un rol mai extins în G.I. Joe Retaliation.
Surse din interior spun că convertirea 3D este o scuză ca să nu dezvăluie costurile suplimentare ale producţiei şi al faptului că Channing Tatum nu va muri la începutul filmului, acest lucru fiind păstrat ca şi o surpriză pentru viitoarea campanie de promovare, ce va trebui să stârnească din nou interesul fanilor la anul.
Dar marea întrebare rămâne, va afecta această întârziere deliberată costurile şi succesul producţiei G.I. Joe 2 Retaliation?
Crezi că un rol mai lung si mai complex al personajului Duke interpretat de Channing Tatum ar putea ridica cota filmului?

Un comentariu

  1. for the fok sake, bine ca s-au trezit in al doispelea ceas.
    lumea a zis de la inceput ca disparitia lui duke in primele minute e o porcarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.