THE DARK KNIGHT RISES Are Un Trailer Nou Epic Şi Extins Ce O Introduce Pe Catwoman

THE DARK KNIGHT RISES Are Un Trailer Nou Epic Şi Extins Ce O Introduce Pe Catwoman

Un nou trailer epic pentru cel mai aşteptat film al anului 2012, The Dark Knight Rises, aduce cu el şi imagini nemaivăzute ce ne prezintă o poveste complicată şi un antagonist pe măsura finalului trilogiei regizate de Chritopher Nolan.

The Dark Knight Rises încheie o trilogie de succes regizată de unul din cei mai căutaţi regizori de la Hollywood şi vâlva ce se învârte în jurul acestui proiect este una imensă, cu laude şi cronici favorabile atât pentru regizor cât şi pentru cei de la Warner Bros, care au mai lansat un trailer extins pentru acest film mult anticipat, ce îl aduce în prim plan pe Batman şi ultima cruciadă a sa împotriva celui mai feroce duşman al său: Bane.
Într-un război mediatic direct cu cei de la Marvel, Warner Bros a lansat un atac promoţional exact în perioada critică în care The Avengers prinde contur în cinematografele din jurul lumii, doborând record după record în materie de vânzări, aducând spre evaluare un trailer cu adevărat epic ce a stârnit deja milioane de reacţii în lanţ pe internet, dar şi în mass-media internaţională, cu privire la vocea prelucrată a antagonistului Bane, în urma criticilor vehemente venite din parte fanilor ce au rectionat la prezentarea primului trailer oficial, spunând că discursul antagonistului nu se înţelege.
În afara vocii îmbunătăţite a lui Bane, observăm şi o majoră schimbare a coloanei sonore, ce vine cu o nouă temă principală, după ce trailerele anterioare aveau aceeaşi temă prezentată în The Dark Knight.

Noul trailer ne aduce şi primele imagini cu Catwoman, ce prin interpretarea dubioasă a lui Anne Hathaway ne atrage atenţia asupra unui personaj alunecos şi instabil ce lasă impresia unei trădări ascunse, făcându-ne cumva să ne întrebăm dacă ea este aliatul de care Batman are nevoie în aceste momente grele, sau se va dovedi a fi unul din mulţii duşmani pe care eroul îl va înfrunta în această concluzie finală.
Momentan nu mai rămân prea multe lucruri de spus şi mai ales nimic ce ar putea să schimbe părerea noastră despre finalul acestei minunate trilogii, mai ales că The Dark Knight Rises este un film pe care ori îl aştepţi cu nerăbdare, ori îţi este indiferent dacă îl vezi sau nu.

Un lucru rămâne cert: aşteptările pentru această producţie sun uriaşe, din punct de vedere critic, financiar şi public şi chiar dacă el face o treabă foarte bună, există o mică teamă de a nu fi considerat o mare dezamăgire.
The Dark Knight Rises
regizat de Christopher Nolan, având în distribuţie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, Tom Hardy si Michael Caine, va ajunge în cinematografe începând cu 20 Iulie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.