Filmul Lui Tarantino Django Unchained Lansează Primul Trailer Odată Cu Premiera Lui Prometheus

Cea mai aşteptată producţie marca Tarantino are astăzi parte de noi imagini şi promisiunea că vom vedea primul trailer pentru Django Unchained luna viitoare.
Se pare că luna viitoare vom avea parte de primul teaser trailer pentru noul film al lui Quentin Tarantino intitulat Django Unchained ce în afară de distribuţia fabuloasă anunţată deja, va avea parte de apariţii faimoase surpriză pe parcursul filmului.

Dacă mai aveaţi nevoie de un alt pretext pentru a merge să vedeţi filmul sci-fi cu influenţe din universul Alien al lui Ridley Scott, Prometheus, ce va avea premiera luna viitoare, ce ziceţi de asta: primul teaser trailer pentru noul film al lui Tarantino, Django Unchained, va fi lansat odată cu premiera lui Prometheus.
Django Unchained, filmul scris, conceput şi regizat de Quentin Tarantino ce va avea premiera în 25 Decembrie anul acesta, se pare ca va beneficia şi de unele apariţii surpriză din partea unor actori foarte cunoscuţi.

Într-un interviu acordat recent cu ocazia prezenţei sale la Festivalul de Film de la Cannes, producătorul american Harvey Weinstein a spus că pelicula, ale cărei filmări se vor încheia într-o lună, va aduce în faţa spectatorilor unele figuri inedite din lumea magică a filmului.
Deşi nu a precizat despre cine va fi vorba, noile prezenţe din film ar putea probabil compensa părăsirea proiectului, chiar la începutul acestei luni, a lui Sacha Baron Cohen şi Kurt Russell.
Se pare că Michael Fassbender, care a fost văzut pe platourile de filmare ale peliculei în prima parte a lunii mai, ar putea fi unul din numele surpriză.
Un alt actor care s-a retras anul acesta din distribuţia filmului Django Unchained a fost Joseph Gordon-Levitt, care a ales în schimb să-şi concentreze atenţia asupra debutului său regizoral, care este încă neintitulat.

Django Unchained, scris şi regizat de Tarantino, are parte de o distribuţie fabuloasă, cu Christoph Waltz ce îl interpretează pe Dr. King Schultz, un medic dentist de origine germană, devenit vânător de recompense ce îl va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx), ca parte a unui plan îndrăzneţ de a-şi salva soţia aflată în posesia unui nemilos stăpân de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), stăpânul conacului Candyland, un ţinut demn de dispreţ aflat pe o plantaţie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt trataţi ca obiect sexual şi bărbaţii sunt forţaţi să lupte între ei.

Calvin Candie este cel mai mare coşmar al sclavilor, iar Django trebuie să recurgă la metode neortodoxe ducând tratative cu mâna dreaptă a proprietarului Stephen (Samuel L. Jackson) pentru a-l neutraliza pe Calvin şi pentru a-şi recupera soţia Broomhilda (Kerry Washington) captivă, din mâinile acestui vicios proprietar de plantaţie.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.