Nava Spaţială Prometheus Este Minunea Tehnologică Din Noul Clip Promo

Nava Spaţială Prometheus Este Minunea Tehnologică Din Noul Clip Promo

Prometheus este nava spaţială ce ne este prezentată în noul clip de promovare pentru filmul sci-fi cu influente din clasicul Alien, ce va avea premiera peste aproximativ o săptămână.

De la zvon la realitate a fost o cale lungă, iar atunci când primele interviuri oficiale spuneau despre un nou film Alien, toată lumea a fost fascinată de noul subiect al filmului ce părea să fie un proiect îndepărtat.Probabil cel mai fascinant film science fiction ce va ajunge în cinematografe anul acesta este filmul regizorului Ridley Scott, ce conţine un complot adânc înrădăcinat în filmul original Alien.
Întoarcerea lui Ridley Scott la genul sci-fi, gen care i-a definit cariera cu mult timp în urmă, i-a oferit posibilitatea regizorului să exploreze din nou universul ce l-a creat în 1979.
Cel mai interesant aspect al producţiei rămâne fără îndoială numele filmului, nume ce face referire la mitologia greacă ce spune că titanul Prometheus a furat focul de la Zeus şi l-a dat omeniri.
Prometheus este şi numele navei spaţiale din această producţie sci-fi, o bijuterie tehnologică imensă, construită de compania Weyland, şi care-i poartă pe exploratori spaţiali din film, în cele mai îndepărtate colţuri ale universului, pentru a afla misterele originilor umanităţii.

În noul clip, vedem bijuteria tehnologică creată de cea mai mare corporaţie a viitorului, nava spaţială Prometheus, ce are parte de o prezentare amănunţită, cu laude venite din partea creatorului, a distribuţiei şi bineînţeles al regizorului.
Oricât de multe materiale promoţionale au apărut în ultima vreme pentru Prometheus, acest nou clip ne-a sărit în atenţie mai ales pentru faptul că prezintă cel mai fantastic aspect al acestui film, nava spaţială ce se află în centrul atenţiei, dar care e întotdeauna e ignorată atunci când acţiunea filmului se mută la un alt nivel.

Evident că pentru a explora distanţe imense în spaţiu, filmul avea nevoie de un concept pentru o navă spaţială cu aplicaţii cât de cât practice, şi în noul clip vom vedea cât de aproape de realitate sunt toate aceste realizări imaginare tehnologice din Prometheus.
Ridley Scott a subliniat de mai multe ori în trecut că filmul Prometheus va avea la bază unele idei destul de tulburătoare, şi concepte filosofice, nu doar în ce priveşte evoluţia omenirii, dar şi destinaţia noastră ca şi specie precum şi teme provocatoare cu privire la originile umanităţii.

În acest moment tot ce putem face este să aşteptam premiera filmului pentru a afla dacă nava spaţială Prometheus şi complotul filmului va aduce cu sine o renaştere a tulburătoarelor evenimentelor sci-fi cu tentă de groază prezentate în filmul original Alien şi mai ales dacă Sir Ridley Scott va reuşi să îndrepte controversele mixte pentru câteva din ultimele sale filme (Robin Hood, Body of Lies)
începând cu 8 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.