Scenarişti Star Trek Vor Produce The Mummy Şi Noul Van Helsing

Scenariştii Star Trek, Roberto Orci şi Alex Kurtzman au semnat astăzi un contract exclusiv de doi ani pentru a se ocupa cu producţia unor proprietăţi din catalogul Universal Pictures, cum ar fi The Mummy şi Van Helsing.
Studioul a emis astăzi un comunicat de presă anunţând că duo-ul va produce reboot-urile pentru The Mummy şi Van Helsing, împreună cu Tom Cruise care este în prezent producătorul noului film Van Helsing, în care va şi juca rolul principal.

Luna trecută vă spuneam că co-scenaristul de la filmul lui Ridley Scott Prometheus, Jon Spaihts a fost cooptat pentru a pentru a scrie scenariul pentru repornirea francizei The Mummy.
În ceea ce priveşte proiectul de reboot al conceptului Van Helsing, trebuie să ştiţi că Tom Cruise a fost implicat în această producţie încă din 2010, doar că în timp producţia a intrat în stagnare, asta după ce Guillermo Del Toro a refuzat de cei de la Universal.
În timp ce Tom Cruise şi Del Toro erau la cârma acestui proiect, dezvoltarea conceptului a avansat destul de mult, asta până când Universal a scos proiectul din plan, deoarece nu i-au putut acorda lui Del Toro bugetul necesar pentru reboot.
Este important să reţineţi că fiind la cârma producţiei acestor titluri de succes, duo-ul de scenarişti nu vor scrie şi scenariul, fie pentru Mumia sau Van Helsing, deşi acestea vor avea în mod evident o influenţa majoră venită din partea lor.
Viitoarele producţii se vor realiza prin casa de producţie pe care cei doi o deţin.

Deşi comunicatul de presă oficial venit de la Universal Pictures a fost lansat doar astăzi, se pare că cei doi scenarişti şi producători de succes, erau în tratative de mai multă vreme şi având în considerare că Tom Cruise era interesat de Van Helsing şi-au unit forţele şi au prezentat câteva zeci de idei bazate pe unele scenarii anterioare ale lor, astfel devenind titulari celor două titluri ce vor fi produse prin casa de producţie Kurtzman/Orci Paper Products.
Momentan Kurtzman şi Orci au la activ scenarii pentru Amazing Spider-Man, au produs Now You See Me pentru cei de la Summit şi Lionsgate, precum şi sci-fi-ul Ender’s Game.

Kurtzman şi Orci au scris şi conceput povestea pentru reboot-ul Star Trek şi continuarea ce s-a filmat anul acesta, programată pentru lansare în 2013.
Chiar dacă vi se pare că această ştire face parte din categoria celor cu semnul exclamări la final, totuşi este reală şi confirmată oficial de studio, iar dacă nu ar fi fost reală, am fi verificat cumva dacă astăzi este 1 aprilie.

Voi ce credeţi, ar putea Tom Cruise juca rolul principal în Van Helsing?

4 comentarii

  1. Eh si voi, daca omul vrea, cum putem noi sa il impiedicam 😉
    Daca e implicat de multa vreme intr-un reboot e clar ca vrea sa joace rolul asta cu orice pret, doar daca cineva din staff nu il convinge ca nu i se potriveste, cu siguranta o sa vedem un Van Cruise Helsing 🙂

  2. loooool Cruise chiar e un midget :))))
    Cat despre Van Helsing, daca ar fi fost regizat de Del Toro ar fi fost cu siguranta unul unic.
    Adevarul e ca nici cu Kurtzman si Orci nu mi-e rusine, dar totusi Del Toro ramane Del Toro 🙂

  3. No fucking way….1 la mana e un midget fata de cum ar trebui sa fie pentru rolul asta, 2. nu este genul lui de film si 3. O sa se straduie prea mult si nu cred ca o sa iasa ceva ok.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.