Scott Waugh Va Regiza Viitorul Film Need For Speed

Regizorul filmului Act Of Valour va sta la cârma noului proiect Need For Speed pentru a aduce pe marele ecran una dintre cele mai de succes francize de jocuri din toate timpurile.

Luna trecută am aflat cu toţi că Electronic Arts şi DreamWorks şi-au unit forţele pentru a aduce popularul joc video Need For Speed ​​pe marele ecran şi că scenaristul filmului Real Steel, John Gatins a fost angajat pentru a dezvolta un scenariu şi un concept pentru viitorul film.
Iată că lucrurile s-au mişcat destul de repede şi astăzi aflăm că regizorul filmului Act Of Valour, Scott Waugh este în discuţii finale pentru a prelua conducerea noului proiect ce se anunţă promiţător, având în întreaga lume o bază de fani destul de numeroasă.

Scenaristul John Gatins dezvoltă proiectul Need For Speed alături de fratele său George, care deocamdată este singurul scriitor acreditat pentru a extinde scenariu viitorului film în direcţia dorită.
Filmul este planificat ca o tentativă de înlocuire a francizei Fast And Furious, care a primit o nouă direcţie de dezvoltare, având la bază acum o serie de viitoare filme ce se vor baza pe scenarii complexe despre jafuri pe roţii, la fel cum a fost Fast Five şi cum va fi Fast And Furious 6.
Viitorul film Need For Speed vine ca o completare a golului lăsat de Fast And Furious pentru fanaticii ce iubesc cursele de stradă şi tunningul maşinilor şi luând în considerare că ultimul film din franciza Fast And Furious ce a mai avut un asemenea scenariu datează din 2009, ne aşteptăm ca lucrurile să se mişte în direcţia bună pentru Need For Speed cât de repede.
Regizorul Waugh pare a fi o alegere potrivită pentru adaptarea seriei de jocuri video Need For Speed ​şi nu am fi surprinşi dacă el va aduce în franciză stilul său unic de a folosi cadrele POV (point of view shot) pe care le-a folosit adeseori şi în Act Of Valor, film care datorită acestui stil de filmat a fost confundat adesea cu ecranizarea unui joc Call Of Duty​.

Ideea de a reinventa genul de acţiune pentru a putea scufunda audienţa într-o nouă experienţă 3D a unui film ce a fost filmat în 2D, de a capta acea tehnică numită POV care a făcut privitorul să se simtă ca şi cum a fost într-un joc intens la prima persoană, a însemnat multă muncă şi mai ales amplasarea unei camere destul de grea în moduri pe care nu le-am mai văzut înainte.
Dacă regizorul va folosi cadre POV pentru Need For Speed iar filmul va fi şi în 3D, probabil mulţi dintre noi vom fi nevoiţi să ducem cu noi o pungă de vomă cand vom vedea filmul în cinematografe.

Deocamdată nu există detalii despre ce va conţine scenariul, dar suntem siguri că odată ce primele nume din distribuţie vor apărea, vom ajunge să aflăm şi detalii subtile despre viitoarea ecranizare a jocului Need For Speed.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.