The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Lansează Primele Postere Oficiale

Într-un început de campanie promoţională ce deabia a demarat, au apărut primele postere oficiale cu cele trei caractere principale din The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2.

Deşi mai e multă vreme până la premiera filmului, cei de la Summit se grăbesc de pe acum să stârnească curiozitatea fanilor ce aşteaptă cu nerăbdare partea a doua pentru filmul ce aduce pe marele ecran concluzia finală a mult anticipatul film Twilight Saga Breaking Dawn.
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua jumătate a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella şi Edward Cullen dar şi al fiicei lor Renesmee.
După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viaţa, noi probleme şi noi legături amoroase apar din pricina lui Renesmee, fetiţa jumătate om, jumătate vampir.
Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou născuţi, intrigând unii dintre vampiri şi trezind admiraţia în rândul altora.

După naşterea lui Renesmee, familia Cullen adună alte clanuri de vampiri, cu scopul de a proteja copilul de la o acuzaţie falsă, care pune familia din nou în faţa clanului Volturi, pregătit pentru marea bătălie finală.
Regizat de acelaşi Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 are un buget iniţial de aproximativ 131 milioane dolari, fiind finalul unei aventuri ce a fost ecranizată cu succes de Studioul Summit Entertainment, care între timp a fost achiziţionat de Lionsgate, astfel facilitând că drepturile asupra francizei Twilight să treacă în posesia companiei Lionsgate.
Cele trei postere pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 au fost de fapt descoperite printr-o vânătoare făcută chiar de fanii seriei, care au trebuit să rezolve anumite ghicitori online pentru a descoperi aceste materiale promoţionale.


Edward

Bella

Posterele ai prezintă pe Robert Pattinson, Kristen Stewart şi Taylor Lautner, fiind prima imagine oficială a protagonistei principale pe care fani o văd după ce ea a fost transformată în vampir, având alături sloganul „Forever” chiar dacă Breaking Dawn – Part 2 este capitolul de încheiere a seriei.
În film mai joacă Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek şi Maggie Grace.
Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II se va dezlănţui în cinematografe începând cu data de 16 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.