Filmul Sci-Fi Total Recall Are Un Trailer Nou Grandios, Plin De Acţiune Epică.

Noul trailer complet pentru Total Recall îţi va tăia răsuflarea cu secvenţele de acţiune sci-fi ce prezintă o nouă viziune despre aventura personajului Douglas Quaid pe un Pământ al viitorului suprapopulat cu peisaje urbane futuriste şi maşini moderne ce plutesc.

Tot ceea ce ai crezut că ştii până acum, s-ar putea să nu fie adevărat.
Replică, ce în cazul de faţă se aplică în lumea Total Recall şi chiar în ceea ce priveşte tot ce ai crezut despre acest reboot anterior.
Sony tocmai a lansat un trailer nou pentru filmul regizorului Len Wiseman, Total Recall, remake-ul ce-i are în rolurile principale pe Colin Farrell, Kate Beckinsale şi Jessica Biel şi care este plin de scene noi de acţiune epică, noi decoruri fantastice şi efecte speciale uimitoare.
În cinci săptămâni şi chiar cu două săptămâni înainte de întoarcerea lui Arnold Schwarzenegger pe marele ecran cu Expendables 2, are premiera un remake al unuia dintre filmele sale cele mai memorabile: Total Recall.


Noua adaptare de proză scurtă după povestea We Can Remember It For You WholeSale a lui Philip K. Dick are o abordare diferită faţă de filmul original şi se bazează foarte mult pe realizarea unui film Sci-Fi în care ne este prezentată o lume distopică din viitorul apropiat, în care nu există scenele originale de pe planeta Marte şi nu există mutanţi, dar care prezintă o conspiraţie pământeană pe un Pământ supra populat.
Dacă primul trailer Total Recall ne-a atras puţin atenţia şi ne familiarizat cu povestea lui Douglas Quaid, în timp ce ne introducea într-o lume ostentativă creată de regizorul Len Wiseman şi scenograful Patrick Tatopoulos, noul trailer Total Recall îşi propune să vă taie respiraţia, cu mai multă acţiune, mai mult spectacol şi explozii aducând în prim plan chiar mai mult caractere.

„Bine aţi venit la Rekall, compania viitorului ce poate transforma toate visele tale în amintiri reale” este fraza care pentru un muncitor pe nume Douglas Quaid (Colin Farrell) sună tentant atunci când se hotărăşte că are avea nevoie de o mică vacanţă ce să îl îndepărteze de problemele cotidiene şi în ciuda faptului că are o soţie frumoasă (Kate Beckinsale) pe care aparent o iubeşte, el îşi transformă visul de a fi un super spion în realitate.
Dar atunci când procedura de transformare a visului în amintire merge greşit, Quaid devine un om bântuit.
Linia dintre fantezie şi realitate devine neclară şi soarta lumii atârnă în balanţă atunci când Quaid îşi descoperă adevărata identitate.

Noul trailer uimitor, evidenţiază relaţia lui Quaid cu soţia sa Lori (Kate Beckinsale) şi cu cel mai bune prieten al său Harry (Bokeem Woodbine), care nu sunt cine par a fi, înainte de a trece la grandioasa acţiune şi la impresionantele imagini şi concepte ale filmului science fiction.
În trailer sunt cadre estetice noi şi unice, cadre ce ne prezintă un mix de culturi amestecate cu o mulţime de acţiune şi un accent pe tehnologie, inclusiv aspectul cel mai bun de până acum, Poliţia Robotizată intitulată Synths.

Poate cel mai neaşteptat moment din trailer este femeia cu trei sâni, care probabil vine ca o surpriză plăcută pentru fanii filmului original.
Noua versiune Total Recall este regizată de Len Wiseman, având parte de un scenariul scris de Kurt Wimmer şi Mark Bomback, cu o poveste adaptată pentru marele ecran de Ronald Shusett, Dan O’Bannon şi Povill Jon.
Total Recall va ajunge în cinematografe începând cu data de 3 August 2012.

4 comentarii

  1. I se potriveste stilizarea asta lui Wiseman.
    Prefer varianta asta, care de fapt e varianta originala scrisa de PKD in povestea scurta.
    Un SF de calitate, cu actiune si complot intortocheat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.