Ice Age 4 Continental Drift Vine Cu Un Trailer Nou Complet

Ice Age 4 Continental Drift Vine Cu Un Trailer Nou Complet

Ultimul trailer pentru Ice Age 4 Continental Drift ne dezvăluie imagini noi din aventurile personajelor iubite ale acestei longevive francize animate.

Manny, Diego şi Sid pleacă forţat într-o nouă aventură, după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent şi folosind un iceberg pe post de navă ei se confruntă cu creaturi marine şi piraţi nemiloşi în timp ce explorează o nouă lume în noul trailer pentru Ice Age Continental Drift.
Totul porneşte (cum altfel) de la veveriţa preistorică Scrat, care declanşează accidental divizarea continentelor din supercontinentul Pangea care ţinea toate zonele uscatului terestru epocii paleozoic şi mezozoic cu aproximativ 250 milioane de ani în urmă şi toate astea în timp ce urmăreşte aceeaşi ghindă din ce în ce mai evazivă.

Ice Age 4 Continental Drift Vine Cu Un Trailer Nou Complet

Încă de la lansarea primului film Epoca De Gheaţă al celor de la Blue Sky Studios în 2002, cel mai bun purtător de cuvânt pentru seria de filme a fost o creatura care nu poate vorbi, Scrat, veveriţa ce a fost protagonista tuturor trailerelor şi al teaserelor de promovare pentru acest minunat film animat!
A patra tranşă din franciza Ice Age va aduce pe ecrane multă agitaţie şi mult umor, deopotrivă pentru copii dar şi pentru adulţi, iar cel mai important caracter al francizei rămâne personajul Sid, interpretat de John Leguizamo, care după cum veţi vedea străluceşte şi în acest ultim clip.

Ice Age 4 Continental Drift
Ice Age 4 Continental Drift

Faţă de trailerele anterioare, iată că pentru prima dată, avem ocazia să vedem puţin şi din rolul antagoniştilor din film, o bandă de piraţi condusă de către un urangutan preistoric interpretat de nimeni altul decât Peter Dinklage şi deasemenea vedem o reuniune de familie alături de alte rude speciale ale lui Sid.

Ice Age 4 Continental Drift

Revenind pentru al patrulea film de desene animate din seria Ice Age se vor afla şi binecunoscutele voci ale unor staruri ca: Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, Jennifer Lopez, Peter Dinklage, Chris Wedge, John Leguizamo, Aziz Ansari, Nick Frost, Joy Behar, JB Smoove, Alan Tudyk, Heather Morris, Josh Gad, Kunal Nayyar, Alain Chabat şi solista Nicki Minaj.
Ice Age: Continental Drift este programat să apară pe marile ecrane începând cu data de 13 Iulie 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.