Madagascar 3: Europe’s Most Wanted Şi Primul Clip Extins De 5 Minute – Urmărirea!

Filmul de desene animate Madagascar 3: Europe’s Most Wanted are parte de un clip extins ce ne prezintă o urmărire hilară a eroilor noştri Alex, Marty, Gloria şi Melman ce acum se află într-o fugă continuă prin Europa.

Mai sunt câteva zile până la premiera celui de al treilea film din franciza animată a aventurilor leului scăpat dintr-o grădină zoologică din New York, ce împreună cu colegii lui încearcă cu disperare să se întoarcă acasă.
În Madagascar 3: Europe’s Most Wanted, naufragiaţi noştri preferaţi Alex leul (Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer) şi Gloria (Jada Pinkett Smith), după aventura lor din Africa, au o singură şansă să ajungă acasă în New York.
Regele Julien al XIII-lea, Maurice, Mort şi Pinguinii sunt alături de ei în această nouă aventură, dar de data aceasta drumul lor o ia prin Europa, unde găsesc şi acoperirea perfectă pentru un animal: un circ ambulant pe care îl vor revitaliza în stil Madagascar.
În Europa, eroi noştri dau de personaje noi, cum ar fi cele din circul ambulant, Stefano, Vitaly şi simpatica Gia, toate astea alături de înfiorătorul ofiţer pentru controlul animalelor Dubois, care va fi pe urmele lor tot timpul.

În noul clip extins la 5 minute, vom vedea o urmărire hilară prin renumitul oraş european Monte Carlo, acolo unde se pare că animalele noastre preferate ajung din întâmplare, pentru a-şi da seama că nu vor avea parte de linişte până când nu vor găsi o cale de a se feri de ochii curioşi ai oamenilor.
Noul clip pare destul de reprezentativ pentru filmul Madagascar 3, iar Coloana Sonoră Madagascar se ridică ca întotdeauna la înălţime şi dacă în filmele anterioare tema principală a filmului a fost melodia „I Like To Move It” se pare că melodia celor de la LMFAOIm Sexy And I Know It” devine principala temă de distracţie pentru audienţă generală a filmului.
Cu o audienţă ce are limite între 5 şi 80 de ani, Madagascar 3 Europe’s Most Wanted este un film animat ce nu se adresează doar copiilor şi ne aşteptăm ca în cinematografe copii să vină de mâna cu părinţi lor care vor avea parte de o porţie de râs pe cinste, pentru că oricât de serios ai fi, atunci când îl vezi pe Chris Rock interpretând o zebră amuzantă, trebuie să chicoteşti măcar puţin, după cum veţi putea vedea şi în clipul extins de mai jos.

Cu un scenariu scris de Noah Baumbach (Fantastic Mr. Fox), Madagascar 3: Erope’s Most Wanted are parte de participarea vocilor unor actori ca Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Frances McDormand şi Sacha Baron Cohen alături de Frances McDormand în pielea personajul negativ.
Madagascar 3: Europe’s Most Wanted va ajunge în cinematografe pe 8 Iunie 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.