Noul Serial Dallas A Primit Oficial Undă Verde Pentru Sezonul Doi

Noul serial Dallas, ce a avut premiera pe TNT anul acesta, a întrecut orice aşteptare, şi primeşte oficial încă 15 episoade pentru Sezonul 2 ce va avea premiera în Ianuarie 2013.

Premiera serialului ce noi am anunţat-o încă de anul trecut, Dallas pe canalul de televiziune TNT, de abia a trecut de episodul cu numărul 4, că deja este un succes răsunător, cu o medie de aproximativ 6.9 milioane de telespectatori şi asta după zeci de ani după ce ferma Southfork şi personaje familiare din serialul clasic, au apărut pentru prima oară pe micul ecran.
De data aceasta, cu o familie mai mare în dotare, serialul a revenit în forţă anul acesta pe TNT şi după difizarea a 4 episoade cu audienţă excelentă şi aprecierii venite de peste tot, s-a decis reinoirea serialului pentru un al doilea sezon, cu 15 episode comandate pentru filmare, ce vor fi programate spre difuzare în SUA începând cu data de 19 Ianuarie, pe canalul TNT.

Seria originală care a fost difuzată între ani 1978-1991, a urmat lupta pentru putere a celor două personaje principale, JR Ewing (Larry Hagman) şi Bobby Ewing (Patrick Duffy) şi a fost foarte renumit pentru ratingul mare pe care l-a înregistrat la difuzare, fiind foarte cunoscut pentru intriga ce o oferea, având parte de seducţie, multe scandaluri şi personaje fermecătoare.
Din câte se pare, noul serial a debutat într-o manieră destul de originală, fără a face prea multe legături cu serialul original, noul Dallas fiind de sine stătător, fără a necesita familiarizarea telespectatorilor cu serialul TV clasic.

Această nouă serie aduce în faţa micilor ecrane rivalitatea reprezentată de o altă generaţie de pretendenţi la averea familiei, care se află acum în mâinile mai tinerilor moştenitori Ewing: verişori John Ross Ewing (Josh Henderson), fiul lui JR şi fosta soţie Sue Ellen (Linda Gray) şi Christopher Ewing (Jesse Metcalfe), fiul adoptat de Bobby, în timp ce personaje noi ca Jordana Brewster (Elena Ramos), este implicată într-un triunghi amoros cu cei doi pretendenţi la averea familei Ewing şi Rebbeca Sutter (Julie Gonzalo) recenta soţie a lui Christopher.

Deocamdată nu există nici o televiziune din România interesată să preia noul serial Dallas spre difuzare, dar suntem sigur că odata ce rating-urile vor creşte, se va întâmpla şi asta.

Update: Antena 1 difuzează sezonul 1 în fiecare sâmbătă de la ora 20:30, dar deocamdată nu se ştie dacă canalul de televiziune românesc va prelua şi Sezonul 2.
Totuşi, cine ar fi crezut că revigorarea acestui serial antic a fost primită atât de bine?!
✐ Silviu

7 comentarii

  1. Sezonul 2 apare in SUA pe 19 Ianuarie pe canalul TNT.
    La noi in Romania depinde doar de cei de la trustul Intact (Antena 1).
    Daca are audiente bune, vor cumpara si Sezonul 2.

  2. Serialul a fost un fenomen pe vremea când serialele nu se făceau pe bandă rulantă sau oricum nu se întindeau pe atâţia ani. Noi, în România, ne uitam toţi la Dallas. Sunt nerăbdătoare să văd această continuare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.