Vezi Primele Imagini Şi Un Clip Cu Bruce Willis În Die Hard 5: A Good Day To Die Hard

Bruce Willis revine în forţa, dovedindu-se a fi al naibii de greu de ucis şi în noua producţie ce a început filmările în Budapesta, pentru noul film A Good Day To Die Hard, ce va fi al 5-lea film din seria de succes Die Hard.

Având 7 filme programate spre lansare în următorii 2 ani, Bruce Willis şi-a consolidat pentru a nu ştiu câta oară statutul de erou al filmelor de acţiune.
Fanii starului în vârstă de 57 de ani vor fi încântaţi să afle că Bruce a intrat zilele acestea din nou în pielea personajului John McClaine, care l-a făcut celebru în urmă cu 25 de ani.
Au existat o mulţime de zvonuri despre inevitabilul film Die Hard 5 în ultimii ani şi începând de la căutarea unui regizor potrivit pentru producţie, până la angajarea regizorului John Moore ca şi pretendent la scaunul regizoral, producţia Die Hard 5 s-a mişcat destul de repede în comparaţie cu alte filme.

Având în vedere că mulţi din fani francizei nu prea au fost de acord cu o altă continuare Die Hard, producţia a trecut la început prin câteva permutări neplăcute şi a avut parte de un abandon atunci când regizorul Noam Murro a abandonat regia filmului pentru a trece la cârma viitorului film 300: Bătălia de la Artemisia.
Filmul cu numărul 5 din franciză, a primit anul trecut în septembrie, un regizor, un titlu oficial şi un sinopsis.
John Moore, regizorul ce şi-a clădit practic întreaga carieră la Fox, cu filme ca Behind Enemy Lines, Flight of Phoenix, The Omen şi Max Payne va sta în spatele camerelor de filmat pentru a regiza filmul de acţiune A Good Day To Die Hard.
Pe lângă toate astea, producţia a achiziţionat un actor ce îl va interpreta pe fiul personajului principal Jack McClane, în persoana starului din Spartacus, Jai Courtney.

Producţia pentru Die Hard 5 este în prezent în curs de desfăşurare chiar în ţara vecină cu noi Ungaria, deşi în principiu, acţiunea filmului ar trebui să aibă loc în Rusia.
Primul video ce ne aduce imagini din spatele camerelor de filmat din Budapesta a apărut online, oferindu-ne o primă privire scurtă la un Bruce Willis însângerat, o secvenţă care implică un elicopter, pompieri, precum şi nişte imagini cu Jack McClane (Jai courtney).

A Good Day To Die Hard, are un scenariu scris de Skip Woods şi mai are în distribuţie actori ca Patrick Stewart, Cole Hauser, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna precum şi o selecţie de actori maghiari, ce vor apărea pe marele ecran începând cu data de 14 Februarie 2013, atunci când A Good Day To Die Hard va ajunge în cinematografe.

6 comentarii

  1. Mi-a plăcut întotdeauna Die Hard, încă de la primul film. Mă bucur că s-a mai făcut un film. Sunt relaxante şi antrenante genul acesta de filme, iar scenariu, de obicei – extrem de amuzant.

  2. Ah ce mistooo, sper sa fie la fel de bune ca primele trei 🙂
    Ar fi misto sa trag o vizita prin Budapesta acum 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.