Ryan Reynolds Este Oficial Connor MacLeod În Reboot-ul Highlander

E oficial, Ryan Reynolds va fi actorul ce va pronunţa celebra replică „There Can be Only One” în reboot-ul francizei Highlander.
După ce a primit aparent câteva roluri-cheie în francize potenţiale cum ar fi Wade Wilson/Deadpool pentru seria X-Men şi ca Hal Jordan/Green Lantern ceea ce ar fi trebuit să fie următorul boom pentru DC Entertainment şi Warner Bros, starul Ryan Reynolds, aparent are o afinitate aparte pentru roluri ce fac parte din benzile desenate.

Starul din succesul acestui an, Safe House şi viitorul film R.I.P.D. a primit rolul pe termen lung în franciza Highlander, care va fi regizată de Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) şi care a fost desemnat la cârma acestui reboot încă de anul trecut din Septembrie.
Vă spuneam despre posibilitatea lui Reynolds de a deveni următorul membru al clanului MacLeod încă din luna martie, când actorul canadian era principalul candidat pentru rolul atât de râvnit din acest reboot.
Confirmare vine astăzi şi toate sursele susţin că negocierile sunt complete şi că Reynolds şi-a asigurat oficial rolul principal în Highlander.
Regizorul lui Fast Five, Justin Lin a fost stabilit anterior la regia rebootului, dar el a părăsit proiectul pentru a se concentra la realizarea viitorului Fast And Furious 6, totuşi el rămâne la bordul proiectului ca şi producător executiv.

Deocamdată nu există prea multe detalii despre noul Highlander, dar dacă în filmul original din 1986 a jucat Christopher Lambert, în rolul unui spadasin nemuritor, Reynolds va putea face faţă rolului cu siguranţă, el având condiţia fizică necesară pentru asemenea scene, având o experienţă în acest domeniu pe care ne-a arătat-o în X-Men Origins: Wolverine.
Christopher Lambert a jucat în filmul original Highlander şi în cele două continuări, înainte ca franciza să trecă la serialul TV cu Adrian Paul în rolul principal pentru şase sezoane, ca mai apoi franciza să realizeze şi un spin-off fără succes intitulat Highlander: The Raven cu Amanda Darieux.
Mai târziu, Adrian Paul şi Lambert şi-au unit forţele pentru a fuziona oficial continuitatea filmului cu serialul  în Highlander: Endgame, înainte ca franciza să dispară în neant după ce Adrian Paul a revenit pe marele ecran cu o ultimă încercare, Highlander: The Source.
Fuziunea dintre Lionsgate şi Summit Entertainment promite un accent mai mare pe elementele cheie ale francizei originale, iar producătorul Neal Moritz, care lucrează cu Reynolds la viitorul film R.I.P.D. va face acest lucru împreună cu Peter Davis, omul din spatele tuturor proiectelor Highlander.

Într-un final ne întrebam dacă Reynolds are de gând să aducă în franciză un fals accent scoţian în flashbackurile pe care le vom vedea probabil ca parte a clanului MacLeod?
Deocamdată putem spune că frznciza Highlander are un regizor şi un actor în rolul principal care pot livra acţiune.
Anul trecut în Septembrie când regizorul Fresnadillo a semnat contractul pentru rebootul Highlander, startul producţiei a fost planificată pentru acest an, dar deocamdată nu există nici un comunicat oficial care să adeverească acest lucru.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.