The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2: Primul Trailer Oficial Extins

A apărut primul trailer oficial extins pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 ce incheie trilogia de succes a celor de la Summint şi dezvăluie secretele şi misterele acestei epice şi fascinante poveşti ce a încântat milioane de oameni.

Deşi mai e multă vreme până la premiera filmului, cei de la Summit se grăbesc de pe acum să stârnească curiozitatea celor ce aşteaptă cu nerăbdare Partea a doua pentru concluzia finală a mult anticipatul film Twilight Saga Breaking Dawn.
Studioul Summit Entertainment a fost achiziţionat de către Lionsgate, ceea ce face ca şi drepturile asupra francizei Twilight să treacă în posesia companiei Lionsgate.
Într-un interviu acordat publicaţiei LA Times, preşedintele Lionsgate, Jon Feltheimer, a menţionat că, cel mai probabil, saga cu vampiri ce a înregistrat peste 2,5 miliarde de dolari în toată lumea la box-office, nu se va încheia odată cu lansarea ultimului film din serie, Breaking Dawn – Part 2.

Valoarea tranzacţiei ce a adus în posesia Lionsgate studioul independent Summit Entertainment s-a ridicat la 412,5 milioane de dolari, şi face ca Franciza Twilight să se alăture astfel iubitei serii a celor de la Lionsgate, The Hunger Games, a cărei premieră a avut loc în România pe 23 Martie.
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua jumătate a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella şi Edward Cullen dar şi al fiicei lor Renesmee şi preia acţiunea imediat după finalul primei părţii care s-a încheiat atunci când Edward i-a îndeplinit ultima dorinţă lui Bella, aceea de a deveni nemuritoare.
Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou născuţi, intrigând unii dintre vampiri şi trezind admiraţia în rândul altora.

Cu toate acestea, creşterea rapidă a fetiţei lor Renesmee, jumătate om, jumătate vampir, este văzuta ca o ciudăţenie şi este considerată o potenţială ameninţare de către şefii clanului Volturi, forţând familia Cullen să caute o alianţă cu alte clanuri de vampiri cu scopul de a proteja copilul de la o acuzaţie falsă, care pune familia din nou în faţa clanului Volturi, pregătit pentru marea bătălie finală.
Privind trailerul, probabil uni dintre noi nu prea înţeleg cum intriga este diferita fata de Eclipse.
Aceeasi vampiri şi vârcolaci fac echipa pentru a lupta împotriva vampirilor rai din clanul Volturi.
În plus, acest final nu prea arata ca o concluzie finala epica.
Indiferent de ceea ce credem noi şi chiar dacă unele aspecte par destul de naiv plantate în peliculă, filmul va fi un succes mondial şi asta doar din cauză că aduce concluzia finală a trilogiei atât de iubite.

Regizat de acelaşi Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 cu un buget aprozimativ de 131 milioane dolari, mai are în distribuţie actori ca Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek şi Maggie Grace.
Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II se va dezlănţui în cinematografe începând cu data de 16 Noiembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.