12 Persoane Ucise La Premiera De Noapte Din Colorado A Filmului The Dark Knight Rises

Un bărbat mascat a ucis intenţionat, 12 persoane şi a rănit alte 50 cu o armă automată la o proiecţie a filmului The Dark Knight Rises, într-o suburbie din oraşul american Denver.

Conform poliţiei şi a mai multor publicaţii, zece persoane au murit în interiorul cinematografului, noaptea trecută, iar alte patru au murit ulterior, la spital, din cauza rănilor provocate de gloanţe.
Se pare că suspectul principal se numeşte James Holmes, el fiind un localnic.
Un martor a declarat astăzi că l-a văzut pe suspect făcându-şi încet loc pe scări pentru ca mai apoi să tragă la întâmplare în oameni prezenţi în sală.
Bărbatul a pătruns în sală prin ieşirea de incendiu a cinematografului, iar un alt martor a declarat că atacatorul a deschis focul în timp ce pe ecran se derula o scenă cu împuşcături: „Am auzit cam 10 – 20 de împuşcături şi mici explozii, apoi oameni care au început să ţipe”, a mai declarat martorul.

„Este un eveniment oribil”, a declarat azi dimineaţă Dan Oates, şeful poliţiei din localitatea Aurora, la o conferinţă de presă, adăugând că au reţinut un suspect, neexistând indicii că ar fi vorba de mai mulţi suspecţi.
Alţii ofiţeri de poliţie au declarat că un suspect a fost arestat în parcarea unui mall din spatele cinematografului şi că nu a opus rezistenţă.
Asupra lui s-au găsit un cuţit, un pistol şi o puşcă, un alt pistol fiind recuperat din incinta cinematografului.
Din câte se pare suspectul purta şi o vestă antiglonţ, pentru propria protecţie.
Înainte de a trage cu pistolul automat asupra oamenilor din cinematograf, suspectul a aruncat câteva grenade fumigene ce conţineau gaz, pentru a deruta lumea aflată la proiecţie.

Unele vocii spun că suspectul a încercat să imite o scenă văzută în unul din trailere pentru filmul Gangster Squad, trailer ce a fost proiectat în mai multe cinematografe şi care conţine o scenă ce prezintă un gangster cu o mitralieră ce ucide mai multe persoane într-un cinematograf, din spatele ecranului.
Warner Bros a primit ordin de la conducere de a înlocui această scenă cât mai curând posibil.
Deocamdată nu există nici un dovadă sau declaraţie a suspectului care să indice ca acesta ar fi imitat vreo scenă din vreun film sau trailer, dar în următoarele zile, vom afla cu siguranţă motivele lui, sau dacă acesta a încercat să imite vreo scenă violentă, din vreun film.
În urma acestor evenimente cei de la Warner au amânat premiera filmului The Dark knight Rises în mai multe capitale şi oraşe mari, printre care şi în Paris.
Iată mai jos şi clipul oribil pe care cei de la Warner Bros nu ar fi trebuit să îl difuzeze în primul rând:

5 comentarii

  1. Majoritatea trec pe langa noi zilnic fara sa-i observam.
    Toti psihopatii astia au ca impuls chestii vazute in filme sau in principiu jocuri violente, dar la faza cu Gangster Squad nu ma asteptam 🙁 Urat de tot

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.