Află Cine Este Periculosul Personaj Negativ Din Star Trek 2

În Star Trek 2, Căpitanul Kirk (Chris Pine) va avea parte de un personaj negativ cu puteri extrasenzoriale şi foarte greu de ucis, interpretat de Benedict Cumberbatch.
 

Din motive dincolo de înţelegerea noastră, personajul negativ din Star Trek 2 continuă să fie un mare mister şi să provoace vâlvă.
Vom afla cu siguranţă pe cine interpretează actorul Benedict Cumberbatch în film şi vom afla cu mult înainte ca filmul să aibă premiera pe 17 Mai 2013.
Dar deoarece J.J. Abrams crede că acest secret face un bine producţiei, am fost lăsaţi să speculăm cu privire la identitatea personajul negativ din Star Trek 2.

Cu toate acestea, Karl Urban ar putea fi dezvăluit accidental identitatea antagonistului.
În timpul unui tur de promovare pentru viitorul film al său, Dredd, Karl Urban a povestit puţin despre cum a fost experienţă de a lucra cu Benedict Cumberbatch şi a mărturisit următoarele:
-„E un tip minunat, e un mare plus pentru film şi cred că interpretarea lui pentru personajul Gary Mitchell va fi exemplară.”
Probabil mulţi dintre voi se întreabă cine este Gary Mitchell?
Este o alegere destul de bizară, dar cu mult potenţial pentru personajul negativ.
Dacă nu luăm în considerare primul episod din seria originală intitulat „The Cage” lansat în 1966, atunci Gary Mitchell este primul antagonist real al serialului.
Caracterul a apărut în episodul cu numărul 4 din serialul original întitulat, Where No Man Has Gone Before şi a fost jucat de Gary Lockwood.

Personajul Mitchell a absolvit Academia Flotei Stelare, împreună cu căpitanul Kirk, iar în episodul mai sus menţionat, cei doi au o misiune pe o planetă unde se formează o furtună magnetică, unde Mitchell este lovit de un fascicul luminos care îi dă următoarele abilităţi: hypercognitie, telepatie, percepţie extrasenzorială, clarviziune, super auz, telekinezie şi capacitatea de a controla energia precum şi o invulnerabilitate la armele phaser.
Citind toate astea, nu putem să ne abţinem şi să spunem că Benedict Cumberbatch va fi al naibii de greu de ucis în Star Trek 2.
Personajul Gary Mitchell a devenit violent şi periculos, iar căpitanul Kirk a încercat să îl încarcereze pe Mitchell pe Delta Vega, unde cei doi s-au luptat şi unde Kirk îl ucide pe Mitchell, aruncându-l într-un mormânt pe care ironic Mitchell l-a pregătit pentru căpitanul său.

Revenind la filmul regizat de J.J. AbramsStar Trek 2, speranţele fanilor de a-l vedea pe Khan ca personaj negativ, au fost spulberate de actorul Simon Pegg (Scotty), care a negat că popularul antagonist ar fi în film.
Cu toate acestea, Mitchell a apărut deja în noua serie de benzi desenate Star Trek, deşi coscenaristul Roberto Orci a negat săptămână trecută faptul că Mitchell va fi personajul negativ.
În cele din urmă, declaraţia actorului Karl Urban (Bones) pare credibilă, deoarece din pozele de pe platourile de filmare, Cumberbatch are pe uniforma sa o emblemă a Flotei Stelare.
Desigur există încă problema Klingonienilor şi a impactului pe care aceştia îl vor avea în complotul filmului.
Trebuie precizat că Abrams şi scenarişti lui nu au obligaţia de a rămâne fideli 100% poveştii pe care personajul Gary Mitchell a avut-o în seria originală.
Cu toate acestea, Mitchell pare a fi o alegere bună pentru un nou personaj negativ şi permite noului film o legătură şi o continuitate cu seria originală, fără a fi nevoie să stea în umbra a unei capodopere ca filmul Wrath Of Khan.

Star Trek 2 nu are titlu oficial incă, dar a inceput filmarile in luna Ianuarie, cu un scenariu demn de universul creat de Gene Roddenberry acum aproape 50 de ani, şi cu asigurari venite din partea co-scenariştiilor Alex Kurtzman şi Roberto Orci că nu va avea nici o legatură cu vreun film anterior Star Trek.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.