Animaţia Fantastică Rise Of The Guardians Are Un Trailer Nou Convingător

Animaţia produsă de Guillermo Del Toro şi DreamWorks, intitulată Rise Of The Guardians prezintă toate legendele personajelor fantastice din copilărie, ce fac echipă pentru a salva lumea şi pentru a proteja mintea copiilor.

Produs de Guillermo del Toro, filmul animat de aventură, spune povestea este epică a unui grup de eroi în frunte cu Jack Frost (Chris Pine), fiecare cu abilităţi extraordinare anterior necunoscute, care atunci când un spirit rău cunoscut sub numele de Pitch (Jude Law) vrea să pună stăpânire pe lume, trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată în istorie pentru a proteja speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din întreaga lume.
Dar faptul că eroii noştri sunt Moş Crăciun (Alec Baldwin), Iepuraşul de Paşte (Hugh Jackman), Sandman, Jack Frost sau Zâna Măseluţă (Isla Fisher) face ca acest film animat să fie incredibil de convingător, mai ales pentru copii.

În timp ce toate astea sună puţin copilăresc, noul trailer de astăzi, arată destul de spectaculos din punct de vedere vizual, şi dacă primul teaser trailer nu v-a convins, atunci cu siguranţă noile imagini vor stârni interes general.
DreamWorks a produs întotdeauna filme de animaţie ce au o audienţă generală vastă, asta dovedind încă odată că noul film Rise Of The Guardians va deveni popular nu doar în rândul copiilor.
Deocamdată nu suntem siguri cât de mult este Del Toro implicat în procesul de creaţie al filmului animat, dar luând în considerare pasiunea regizorului pentru monştrii, ne gândim că partea întunecată a filmului a fost concepută chiar de el.

Iar cu un titlu ce conţine cuvântul „Rise”, cu siguranţă cei ce au creat acest desen animat, deja se gândesc la o continuare.
Povestea filmului vine de la autorul William Joyce, care a creat şi foarte emoţionantul film scurt, câştigător al unui Oscar, The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore.
Filmul este regizat de Peter Ramsey şi co-regizat de William Joyce, fiind produs de Christina Steinberg şi Nancy Bernstein cu un scenariu scris de câştigătorul premiului Pulitzer, David Lindsay-Abaire, avându-i ca producători executivi pe Guillermo del Toro şi Michael Siegel.

Vocile eroilor din Rise Of The Guardians sunt interpretate de staruri ca: Chris Pine, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Dakota Goyo, Dominique Grund, Isla Fisher şi Jude Law.
Rise Of The Guardians se va fi lansat în cinematografele din întreaga lume începând cu 21 Noiembrie, 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.