Avatar 2 Nu Va Fi Lansat Decât La Finalul Anului 2015

James Cameron declară că se va muta în Noua Zeelandă pentru o parte a producţiei la continuarea mega succesului Avatar.

Chiar dacă Avatar este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, regizorul James Cameron nu se grăbeşte atunci când vine vorba de realizarea continuărilor filmului de succes.
De fapt, în conformitate cu interviul acordat recent celor de la The New York Times, producţia Avatar 2 nu poate ajunge pe marile ecrane, decât cel târziu în 2015 şi cu siguranţă nu în 2014, aşa cum s-a precizat anterior.
Toată lumea a auzit anterior că James Cameron va filma Avatar 2 şi 3 simultan, dar conform unor ştiri anterioare şi a declaraţiilor actriţei Sigourney Weaver, regizorul Cameron se gândeşte şi la un posibil Avatar 4.

Într-o altă notă, James Cameron spune că a cumpărat 2.500 de hectare de teren agricol în jurul lacului Pounui din Noua Zeelandă, unde este de aşteptat să se mute pentru cel puţin o jumătate de an, în timpul producţiei pentru Avatar 2, 3 şi cine ştie 4, la care deocamdată regizorul lucrează intens pentru finisarea scenariilor.
Din câte se pare, continuările pentru Avatar vor fi filmate în studioul de producţie al dlui Peter Jackson din Wellington, iar de manipularea efectelor vizuale se va ocupa aceeaşi casă de producţie: Weta Digital.
Cu toate acestea, chiar dacă locul de muncă al regizorului se va muta de câteva ori în timpul producţie, partea de motion capture pentru cele două continuări, va avea loc în California.

Deci, aşa cum am prezis şi noi, bazându-ne pe programul de post producţie a primului film, nu ne aşteptăm să vedem filmul Avatar 2 decât peste câţiva ani.
Să sperăm că publicul va fi încă interesat să vadă din nou Pandora în 3D chiar şi în 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.