Captain America 2, Thor 2 Şi Guardians Of The Galaxy Au Titluri Oficiale Şi Banere Promo

Marvel lansează noi provocări cu titluri ca Captain America: The Winter Soldier, Thor: The Dark World, Guardians Of The Galaxy şi Ant-Man, dezvăluind logo-uri şi noi concepte pentru aceste viitoare filme ce se anunţă deja mega succese.

La Comic-Con cei de la Marvel au făcut senzaţie cu standul pentru filmul Iron Man 3, dar din experienţa anterioară ştiam cu toţii că ne aşteptă mai multe surprize.
Aşa după cum a anunţat şi anterior, studioul a scos la iveală titluri oficiale pentru producţiile Thor 2, Captain America 2 şi au confirmat unele viitoare titluri surpriză ca Ant-Man sau Guardians Of The Galaxy, inclusiv caracterele ce vor apărea în acest proiect îndrăzneţ.

Întâlnirea cu fani a celor de la Marvel a început prin a dezvălui că momentan există patru filme în dezvoltare activă.
Primul este Iron Man 3, ce va ajunge în cinematografe pe 3 Mai 2013, două continuări cunoscute anterior, pentru Captain America şi Thor şi confirmarea ca o altă proprietate, despre care doar am auzit zvonuri în ultimele săptămâni, este în dezvoltare oficial: Guardians Of The Galaxy.
De asemenea s-a confirmat faptul că regizorul Alan Taylor (Game Of Thrones), a început lucrul deja la Thor 2 ce poartă titlul oficial de The Dark World.

Cei de la Marvel au mai adăugat că Zachary Levi a fost confirmat pentru rolul Fandrel din continuarea Thor şi au dezvăluit caracterele principale ce vor apărea în Guardians Of The Galaxy.
Este vorba despre Star Lord, un personaj hibrid, o combinaţie între om, extraterestru şi robot, Drax The Destroyer, un fost pământean transformat în superom şi duşman al titanului Thanos, Groot, un monstru extraterestru, Gamorra, o fiinţă extraterestră renumită ca fiind cea mai periculoasă femeie din Univers, fiica adoptată a lui Thanos şi Rocket Raccoon, o creatură modificată genetic cu o inteligenţă ieşită din comun şi excelente abilităţi de comandant şi tactician.

Apăruţi pentru prima dată în numărul 18 al revistei Marvel intitulată Super Heros din 1969, Gardienii Galaxiei sunt descrişi ca fiind un grup de eroi ce activează în secolul 31, într-un univers paralel.
Misiunea lor este de a împiedica o puternică şi malefică rasă extraterestră intitulată Badoom, să cucerească Universul.
Pe lângă toate aceste dezvăluiri, faptul că Captain America 2 a primit oficial titlul The Winter Soldier, ar trebui să ofere un indiciu cu privire la direcţia în care Captain America va merge, titlul fiind o referire la o poveste de benzi desenate în care Bucky Barnes, interpretat de actorul de origine română Sebastian Stan, va avea un rol integral.

Într-un final, iată şi datele de lansare stabilite pentru viitoarele producţii Marvel:
Iron Man 3: 3 Mai 2013
Thor: The Dark World: 8 Noiembrie 2013
Captain America: The Winter Soldier: 4 aprilie 2014
Guardians of the Galaxy: 1 August 2014
Trebuie să ştiţi că aceste fragmente de ştiri venite de la Marvel Studios au fost întâmpinate cu aplauze îndelungi din partea publicului prezent la convenţie, iar entuziasmul audienţei generale nu ne mai miră deloc având în vedere explozia de filme cu super-eroi din ultima vreme şi succesul incontestabil pe care The Avengers l-a avut în acest an.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.