Guillermo Del Toro A Declarat Că Plănuieşte Să Realizeze Şi Hellboy 3

Guillermo Del Toro A Declarat Că Plănuieşte Să Realizeze Şi Hellboy 3

Guillermo Del Toro a dezvăluit că este interesat de ideea unui al treilea film pentru franciza Hellboy, după ce a fost inspirat de recenta vizită ce Ron Perlman i-a făcut-o unui copil bolnav de leucemie.

Deşi numele său sugerează ceva diavolicesc, Hellboy este de fapt un tip destul de angelic.
Ron Perlman, cel care a jucat rolul eroului de benzi desenate care a derivat în două filme regizate de Guillermo Del Toro, a efectuat o vizită specială unui copil dintr-un spital, prin intermediul fundaţiei Make-A-Wish.
În timp ce majoritatea copiilor par să dorească să se întâlnească cu celebrităţi sportive sau chiar staruri de cinema, Zachary de 6 ani, care se află în spital pentru un tratament de leucemie, a vrut să se întâlnească cu cineva mai cool: Hellboy.

Guillermo del Toro a fost, conform relatărilor, mişcat de dragostea care încă există în rândul fanilor tineri pentru caracterul Hellboy, iar acum este dornic să se întoarcă la franciza Hellboy pentru a obţine un al treilea film, funcţional.
„Eu pot să spun public că acum începem să ne adunăm în încercarea de a face Hellboy 3, a declarat Del Toro pentru Entertainment Weekly.
„Vom face un efort pentru a face ca acest lucru să se întâmple”.
Ron Perlman a declarat în trecut, de nenumărate ori că doreşte să reia rolul lui Big Red.
-„Primele două filme au fost înfiinţate cu această decizie în minte”, a spus Perlman.
„Aceea de a face trei filme complete Hellboy, dar dacă stai să te gândeşti bine, orice s-a făcut în cele două filme, a condus la acest moment, la destinul lui Hellboy pe Pământ”.
Del Toro a mai adăugat că mai are încă de purtat discuţii cu un studio sau cu creatorul Hellboy, Mike Mignola cu privire la orice potenţială continuare.

Indiferent când va fi asta, este o veste nespus de bună pentru fani eroului venit din Iad, având în vedere că până mai ieri, nici măcar nu se lua în considerare realizarea unui film Hellboy 3.
Atunci când Del Toro va ajunge să lucreze la Hellboy 3, chit că e doar anul viitor, va fi interesant de văzut ce are în minte pentru aventura finală a lui Big Red.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.