Lady Gaga Se Alătură Distribuţiei Din Machete Kills Şi Primeşte Propriul Poster

Lady Gaga aterizează în producţia lui Rodriguez, Machete Kills şi primeşte propriul poster pentru rolul La Chameleon.

Robert Rodriguez ajunge să realizeze în cele din urmă cele două proiecte pe care le-a promis de multă vreme: Machete Kills şi Sin City 2.
El este în plină muncă pentru continuarea filmului Machete şi astăzi, a dezvăluit o bucată de informaţie despre Machete Kills, un poster pentru un caracter pe nume Le Chameleon, interpretat de Lady Gaga.
Ei, da, Lady Gaga îşi face debutul actoricesc în sequelul Machete Kills al regizorului Robert Rodriguez, care a făcut public acest lucru, printr-un mesaj postat ieri pe contul său de twitter.
-„Am terminat lucrul cu Lady Gaga la Machete Kills. Sunt uimit cât de grozavă a fost!”

Regizorul a alăturat textului şi un poster al filmului de acţiune în care Lady Gaga joacă rolul unui personaj numit La Chameleon şi care apare, cum altfel, decât ţinând în mână un pistol fumegând.
Continuarea Machete Kills îl găseşte titularul filmului Danny Trejo în rolul unui ex poliţist federal, care primeşte o cerere de la Preşedintele Americi, de a elimina un periculos lord al drogurilor, care ameninţă S.U.A. cu atacuri nucleare.

Filmul în care va juca Lady Gaga este sequel-ul filmului Machete lansat în 2010, iar din distribuţia producţiei Machete Kills mai fac parte Jessica Alba, Edward James Olmos, Sofia Vergara, Amber Heard, Demian Bichir, Michelle Rodriguez, Mel Gibson şi Charlie Sheen.
Da, aţi citi bine, Charlie Sheen în Machete Kills.
Şi are un rol de milioane!
La urma urmei, cine are nevoie de alegeri atunci când Charlie Sheen joacă rolul preşedintelui Statelor Unite ale Americii în film?

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.