Marvel Şi ABC Dezvoltă Un Serial Dramatic Ce Are Loc În Universul Avengers

Marvel Studios se pregăteşte să dea lovitura şi în televiziune, cu un serial ce se va baza pe câteva subiecte populare ale unor benzi desenate din universul Avengers.

Filmul The Avengers este un succes mai mare decât cei de la Marvel au îndrăznit vreodată să viseze.
Desigur, această producţie de succes are deja planificată o continuare, împreună cu multe filme independente pentru fiecare super-erou în parte.
Dar, aşa cum era de înţeles, studioul deja se întrebă dacă mai poate face şi altceva cu proprietăţile lor.
Ar fi dificil de recreat minunata lume din The Avengers pe un buget de televiziune, dar asta nu-i opreşte pe cei de la Marvel să caute povestiri aflate în acelaşi univers.
Cei de la Deadline spun că Televiziunea Marvel a iniţiat nişte tratative cu cei de la ABC Studios şi ABC pentru a realiza împreună un serial live-action stabilit în universul Avengers.
Proiectul este într-un stadiu foarte incipient de dezvoltare şi e de înţeles, nu poate să-i includă pe nici unul din super-eroi noştri favoriţi.

Din câte se pare, Marvel explorează mai multe posibile scenarii, inclusiv un concept despre o trupă specială de poliţişti.
Marvel TV mai are în curs de dezvoltare, un serial Hulk, care ar putea avea premiera pe ABC la începutul anului viitor.
Divizia de animaţie a studioului, este de asemenea foarte ocupată, cu dezvoltarea unor seriale animate bazate pe universul Avengers, Spider-Man, Hulk, Iron Man şi X-Men.
Primul lucru care ne-a venit în minte atunci când am auzit despre un serial bazat pe aventurile unor poliţişti, a fost Gotham Central, o serie DC Comics, care se concentrează pe Departamentul de Poliţie a oraşului Gotham şi pe toate dificultăţile pe care aceştia le întâmpină în menţinerea legii şi a ordinii în oraşul de origine al lui Batman.

Dintre ideile pe care cei de la Marvel le explorează, fac parte şi câteva titluri ce ar putea deveni foarte uşor un serial pe viitor:
District XO trupă specială de poliţie ce investighează infracţiunilor comise de locuitorii mutanţi ai ghetoului din Districtul X.
PulseDespre o mâna de oamenii ce lucrează la divizia „Pulse”, o secţiune săptămânală din ziarul Daily Bugle, ce se concentrează în special pe super-eroi.
Cod: BlueO trupă SWAT din New York, ce este special instruită şi echipată pentru a face fată unor super criminali dotaţi.
Marvel ar putea face de asemenea şi un serial intitulat S.H.I.E.L.D. după care actorul Clark Gregg (Agent Coulson) tânjeşte.
Toate acestea sunt posibilităţi interesante, dar în final, totul depinde de ceea ce ABC Studios poate produce săptămânal şi la ce costuri.

Deşi este situat într-un alt univers, este demn de remarcat faptul că televiziunea FX are în curs de dezvoltare, o adaptare a unui serial bazat pe subiectul unei benzi desenate Marvel intitulat Powers, serial ce îi urmăreşte pe doi detectivi ce investighează cazuri ce implică super eroi cu super puteri.
Dacă Marvel are suficientă ambiţie pentru a adapta unul din subiectele mai sus menţionate, vom vedea pe viitor, deşi cu siguranţă vom vedea în viitorul apropiat sau îndepărtat, ceva bazat pe subiectul unor cărţi desenate din universul Avengers.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.