Twilight Breaking Dawn Part 2

Imagini Noi Din Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, filmul ce încheie trilogia de succes plină de secrete şi mistere epice despre fascinantele poveşti ale vampirilor ce încânta milioane de tineri, dezvăluie astăzi noi imagini.

În timp ce toţi fanii anticipează lansarea ultimului film din franciza Twilight, ce va ajunge pe ecrane în doar câteva luni, o serie de noi imagini promo din Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 au aterizat online.
Şi mai exact noi imagini ce prezintă personajele importante ale filmului şi o cantitate masivă de tristeţe pe feţele lor. Adevărata întrebare a multor fani, este dacă acest final al mega popularei serii poate gestiona o concluzie satisfăcătoare. Acest aspect este de fapt încă un punct de dispută, deoarece filmul se pare că va acoperi doar o parte din materialul sursă al scriitoarei Stephenie Meyer, care este adesea considerat ca fiind fără un punct culminant de final, chiar de către unii fani înfocaţi ai francizei. Datorită acestui fapt, se pare că cei de la Summit poartă tratative şi schimburi de ideii cu autoarea Stephenie Meyer pentru a găsi o soluţie viabilă de a prelungi această franciză, sau pentru a găsi alte modalităţi de a face un reboot al povestilor cu vampiri. Zvonuri mai recente vorbesc chiar de un acord în care scriitoarea se angajează la dezvoltarea unui complot mai scurt pentru noul personaj de interes general, fiica lui Bella, Renesmee.

Până toate acestea se vor confirma oficial, nu rămâne decât speranţa fanilor că franciza Twillight va supravieţui, într-o modalitate sau alta. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua jumătate a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella (Kristen Stewart) şi Edward Cullen (Robert Pattinson) dar şi al fiicei lor Renesmee (Mackenzie Foy) şi preia acţiunea imediat după finalul primei părţii care s-a încheiat atunci când Edward i-a îndeplinit ultima dorinţă lui Bella, aceea de a deveni nemuritoare. Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou născuţi, intrigând unii dintre vampiri şi trezind admiraţia în rândul altora. Cu toate acestea, creşterea rapidă a fetiţei lor Renesmee, jumătate om, jumătate vampir, este văzuta ca o ciudăţenie şi este considerată o potenţială ameninţare de către şefii clanului Volturi, forţând familia Cullen să caute o alianţă cu alte clanuri de vampiri cu scopul de a proteja copilul de la o acuzaţie falsă, care pune familia din nou în faţa clanului Volturi, pregătit pentru marea bătălie finală.Regizat de acelaşi Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 cu un buget aproximativ de 131 milioane dolari, mai are în distribuţie actori ca Taylor Lautner, Dakota Fanning, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek şi Maggie Grace.
Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II va avea premiera mondială începând cu data de 16 Noiembrie anul acesta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.