O Rusoaică O Înlocuieşte Pe Jessica Biel Pentru Rolul Viper Din Wolverine!

Cea care ar fi trebuit să o interpreteze pe antagonista Viper din continuarea The Wolverine, Jessica Biel, va fi inlocuită de o rusoaică.

Jessica Biel a primit recent un rol incitant în mult anticipatul sequel The Wolverine, cea a personajului Viper, despre care vă spuneam săptămâna trecută.
Ei bine, se pare că lucrurile s-au mişcat destul de rapid.
Săptămâna trecută, în timpul convenţiei Comic-Con zvonurile spuneau că Jessica Biel era în discuţii pentru a lua rolul Viper în Wolverine, dar cu toate acestea, la scurt timp după această veste, Biel a declarat de mai multe ori în timpul unei conferinţe de presă că de fapt încă nu a semnat nimic oficial.
Alaltăieri, mai multe raporte spuneau că negocierile cu Jessica Biel au eşuat şi că o nouă actriţă este căutata pentru acest rol.
Faptul că Biel a renunţat la această ofertă cu doar câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor, i-a forţat pe cei de studiourile 20th Century Fox să găsească rapid o înlocuitoare.

Potrivit ultimelor zvonuri, aleasa este o actriţă de 29 de ani pe care cu toţi am putut-o vedea în Tinker Tailor Soldier Spy şi anume rusoaica Svetlana Khodchenkova, ce se află acum în negocieri pentru rolul lui special Viper din continuarea The Wolverine.
Antagonista din Woverine, cunoscută sub numele de Madame Hydra, Viper a fost un duşman de temut atât pentru The Avengers cât şi pentru mutanţii X-Men, ea fiind un caracter ce avea un rank important în organizaţia Hydra, acum fiind credincioasă Samurailor De Argint, fapt care o va integra foarte frumos în sequel-ul Wolverine, ce se desfăşoară undeva în Japonia.
Care este însă legătura ei cu Wolverine?
Benzile desenate o descriu drept cea care a încercat să o ucidă pe logodnica acestuia, Mariko Yashida, după care l-a şantajat pe Wolferine să accepte o căsătorie formală, pentru a putea trece astfel în fruntea unei organizaţii criminale.

Woverine 2 îl va trimite pe Logan (Hugh Jackman) în Japonia, unde îşi va înfige ghearele de adamanţiu în membri clanului Silver Samurai, în vreme ce vă trebuie să ţină piept şi unei figuri misterioase din trecut, într-o bătălie epică ce îl va schimba pentru totdeauna.
The Wolverine va ajunge în cinematografe începând cu 26 Iulie 2013.

3 comentarii

  1. avand in vedere ca VIPER e de origine europeana, aleagearea mi se pare logica 🙂
    nu prea o vad pe jessica biel cu accent de rusoaica sau orice alt accent est european 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.