Primele Imagini De La Comic Con 2012, Convenţia Dezvăluirilor Şi A Noutăţilor

Vezi o grămadă de imagini de la Comic-Con, convenţia găzduită de oraşul american San Diego ce te conectează cu lumea divertismentului şi a blockbusterelor ce vor ajunge pe ecrane în 2012 şi 2013.

Azi noapte în San Diego a fost mare vâlvă şi multă mişcare în complexul central pentru convenţia Comic-Con 2012 şi încă înainte de începerea evenimentului, cei de la Omelete au postat o tonă de imagini cu pregatirile standurilor pentru eveniment.
Aceste imagini ne dau ocazia să vedem multe din standurile de prezentare care vor fi disponibile atunci când Convenţia se va deschide.
La convenţia Comic-Con găseşti absolut tot ce îţi poţi imagina, începând de la jucării, benzi desenate noi şi jocuri video, culminând cu imagini, postere şi chiar proiecţii din filmele ce ne vor încânta în următorii ani.

Evenimentul ce se desfăşoară în fiecare an, este unul deosebit, învăluit într-o atmosferă ce îi face pe fani să stea la cozi imense doar pentru a vedea primi unele imagini din filme precum Iron Man 3, Man Of Steel, The Hobbit: An Unexpected Journey, Elysium, noul film al lui Matt Damon, cu Jodie Foster în rol de extraterestră, Eroi De Sacrificiu 2, unde va fi prezent şi Arnold, Django Unchained, Pacific Rim, Silent Hill: Revelation, Dredd, Total Recall, Game Of Thrones, The Walking Dead, Spartacus War Of The Damned şi multe alte seriale, jocuri video şi viitoare blockbustere ce şi-au anunţat prezenţa la această convenţie.
Probabil cel mai aşteptat eveniment după Iron Man 3, este noua versiune a lui Superman, ce va apărea în filmul Man Of Steel regizat de Zack Snyder şi care va avea parte de un eveniment special, iar producţia lui Del Toro, Pacific Rim o să dezvăluie pentru prima oară imagini noi, după ce zilele trecute a lansat un poster special pentru acest eveniment.

Un moment special pentru fani prezenţi la convenţie, va fi şi proiecţia noului film Dredd, cu două luni înainte de premiera de pe 21 Septembrie.
Marvel o să pună la bătaie o avalanşă de informaţii despre Iron Man 3, Thor 2 şi probabil Ant-Man, dar e posibil ca la Comic-Con să se anunţe şi planurile pentru continuarea succesului Captain America sau despre noul proiect Marvel: Guardians Of The Galaxy.
Convenţia Comic-Con nu înseamnă doar imagini în avanpremieră, ci şi evenimente speciale cu întâlniri şi sesiuni de autografe de la mai toate starurile ce participă la acest eveniment anual.
Comic-Con mai înseamnă şi anunţuri importante despre lansări noi ce vor lasa fanii cu gura cascată, informaţii noi despre viitoarele benzi desenate, personaje noi, concepte noi şi chiar ideii noi ce se prezintă la eveniment pentru a prinde contracte sau doar pentru promovare.
Desigur scopul acestui eveniment este până la urmă promovarea, strategia de marketing a fiecărui studio, producător sau dezvoltator de jocuri, iar faptul că evenimentul s-a transformat de-a lungul timpului într-o convenţie cu proiecţii în avanpremieră şi dezvăluiri despre viitoarele evenimente din categoria divertisment, au venit ca un pas logic pe care marile companii le-au gândit ca unealtă de promovare.
Nouă nu ne rămâne decât să savurăm orice noutate adusă de acest eveniment şi să ne delectăm cu miile de poze ce vor apărea de acum încolo.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.