Primul Teaser Trailer Oficial Pentru Ecranizarea Jack Reacher Cu Tom Cruise

Ecranizarea cărţii One Shot ce îl are în rolul principal pe Tom Cruise are parte de primul trailer oficial al filmul regizat de Christopher McQuarrie.

Evenimentul anual Comic-Con, ce se va desfăşura la sfârşitul săptămânii viitoare, aşteaptă pe panoul de participare, mai toate producţiile majore ce vor fi lansate anul acesta şi mai ales anul viitor.
Una dintre aceste producţii ce se pregăteşte încă de pe acum pentru o campanie promoţională, este şi filmul intitulat iniţial One Shot, ce acum a primit titlul oficial Jack Reacher.
Jack Reacher se bazează pe romanul lui Lee Child intitulat One Shot, ce ne aduce în prim plan un ex investigator militar ce este însărcinat cu urmărirea unui lunetist criminal în serie.

Decizia de a-l distribui pe Tom Cruise în rolul lui Reacher a determinat multe dezbateri în rândul fanilor, datorită descrieri pe care cartea i-o atribuie lui Reacher, ca fiind o forţă a naturii, al cărui fizic imens poate fi atribut cuiva care arată măcar ca Dolph Lundgren, sau Chris Hemsworth.
După ce săptămână trecută filmul a avut parte de un trailer lansat în limba rusă?!, astăzi avem parte de primul teaser trailer oficial pentru Jack Reacher, care ar putea schimba opiniile fanilor cu privire la distribuirea lui Cruise şi probabil i-ar determina pe cei ce nu au citi încă romanul One Shot să vadă primul film de acţiune dintr-o posibilă franciză.
Jacker Reacher este scris şi regizat de câştigătorul unui Oscar Christopher McQuarrie, care este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a crea întorsături ciudate, cu dialoguri tăioase, aşa încât acest teaser trailer s-ar putea să nu facă dreptate filmului sau performanţei actoriceşti prezentată de Tom Cruise.

Să nu mai vorbim de faptul că distribuţia filmului Jack Reacher, care mai conţine şi nume ca Rosamund Pike, David Oyelowo, Jai Courtney, Robert Duvall, Richard Jenkins şi Herzog Werner sună destul de promiţător.
Totuşi va trebui să aşteptam un trailer integral Jack Reacher pentru a vedea ceea ce ei aduc aduc pe marele ecran.
Jack Reacher va ajunge în cinematografe începând cu data de 21 Decembrie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.