Sezonul 3 Spartacus War Of The Damned Aduce Începutul Sfârşitului Într-un Nou Clip

Sezonul 3 Spartacus War Of The Damned Aduce Începutul Sfârşitului Într-un Nou Clip

Cel mai de succes serial difuzat pe o reţea de televiziune cât şi unul din cele mai bine cotate programe de televiziune prin cablu, Spartacus, ajunge la ultimul sezon şi astăzi vine cu un nou promo din spatele camerelor de filmat, alături de interviuri şi noi imagini din Sezonul 3 War Of The Damned.

Înainte ca actorii Liam McIntyre şi Manu Bennett să i se alăture creatorului serialului Steven S. DeKnight la panoul oficial Spartacus: War Of The Damned din cadrul evenimentului Comic-Con 2012, fanii pot vedea un nou clip din spatele camerelor de filmat, cu interviuri şi detalii privind măreţia noului sezon ce va aduce un final de serial memorabil.
Fără îndoială, ştirea că War Of The Damned va fi sezonul ce va încheia serialul, a venit ca o surpriză neaşteptată pentru mulţi spectatori, care probabil s-au gândit că triumful lui Spartacus (Liam McIntyre) şi a trupei lui de rebeli asupra lui Gaius Claudius Glaber ar duce la o creştere treptată a armatei de rebeli şi o continuare de măcar încă două trei sezoane, astfel încât Spartacus să devină o ameninţarea fabuloasă pentru Imperiul Roman.
După cum se ştie deja, oficiali şi producători de la Starz nu gândesc la fel ca noi.

Se pare că cronologia serialului a fost redusă şi conform celor de la Starz, Sezonul Final va vedea rebeliunea lui Spartacus devenită ceva mai mult decât un simplu grup de insurgenţi, devenind o armată cu drepturi depline, porniţi într-o luptă crâncenă pentru răsturnarea Imperiului Roman.
După cum am văzut în primul teaser trailer pentru Sezonul 3, Spartacus tăie câţiva soldaţi romani, îmbrăcat într-o armură nouă de pe un cal, acţiunea sugerând cumva că în ultimul sezon va interveni şi o schimbare de ritm, care spune clar că ar fi trecut ceva timp între Spartacus: Vengeance şi War Of The Damned.
În timp ce toată lumea cunoaşte soarta eroului Spartacus, oficiali de la Starz promit că War Of The Damned va fi un sezon spectaculos, care va surprinde, uimi şi onora legiunile de fani.

Începutul Sezonului 3 Spartacus: War of the Damned îi găseşte pe Spartacus, Crixus (Manu Bennett), Gannicus (Dustin Clare) şi Agron (Dan Feuerriegel) după Bătălia de la Vesuvius, în fruntea unei puternice armate de 30.000 de foşti sclavi, iar după înfrângerea comandantului roman Gaius Claudius Glaber, Spartacus şi oamenii lui obţin o serie de victorii uimitoare şi importante împotriva romanilor.
Aceste victorii nu numai că întăresc legenda fantastică a lui Spartacus, dar şi contribuie la creşterea numărului de sclavi care se alătură rebeliunii.
Începând din acel moment, Roma are un motiv întemeiat să tremure la ameninţarea pe care Spartacus o reprezintă şi începe să caute metode alternative pentru a pune în calea rebeliunii un adversar potrivit.
Aceste acţiuni îl aduc în prim plan pe Gaius Julius Caesar (Todd Lasance) şi pe omul care se va confrunta cu Spartacus pe câmpul de luptă, Marcus Crassus (Simon Merrells).  Cu o premisă uimitoare ce aduce acţiune dinamică între armate mări şi legende cunoscute ca Cezar şi Crassus, este de înţeles că War Of The Damned va aduce mult mai multă acţiune îndrăzneaţa şi acelaşi un stil vizual unic şi inconfundabil pentru standardele de televiziune.
Serialul nominalizat la premiile Emmy, este deja cunoscut pentru producţia sa revoluţionară şi stilul vizual unic, dar de data aceasta producătorii vor ridica standardele la un alt nivel pentru a aduce povestea la concluzia finală.
În Spartacus Sezonul 3 vom vedea decoruri noi ce vor include construirea unui oraş complet, o vilă romană şi scena pentru lupta epică finală, ce se va desfăşura de-a lungul renumitei Appian Way.
Ca şi bonus, avem parte astăzi de un nou poster.

Sezonul 3 Spartacus: War Of The Damned este programat să înceapă difuzarea episoadelor noi în Ianuarie 2013, împreună cu membri noi ai distribuţie, inclusiv Todd Lasance ca Gaius Iulius Caesar, Simon Merrells ca Marcus Crassus, Anna Hutchison ca Laeta, Jenna Lind pentru rolul Kore şi Gwendoline Taylor.

8 comentarii

 1. Alex, este Sezonul 3, si ultimul sezon din serial.
  Gods Of The Arena e doar un prequel de 6 episoade, si nu e considerat un sezon intreg.
  Scrie pe pagina producatorilor de la Starz asta!
  Am scris si despre asta aici:
  http://www.allentto.com/2011/02/astazi-final-maret-pentru-spartacus.html
  http://www.allentto.com/2011/01/spartacus-gods-of-arena-incanta.html
  http://www.allentto.com/2011/07/spartacus-blood-and-sand-sezonul-2.html

  Poti vedea online primul episod din Sezonul 3 aici: http://filmeprox.blogspot.ro/2013/01/spartacus-war-of-damned-2013-sezonul-3.html

 2. Sunt un fan al serialului Spartacus,chiar am facut o recomandare catre site-ul allentto.com intr-un post de pe site-ul meu.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.