Superman În Primul Poster Oficial Pentru Man Of Steel – Trailerul Vine Săptămâna Viitoare

Warner Bros a dezvăluit primul poster oficial pentru filmul ce îl aduce din nou pe ecrane pe Superman, într-o nouă peliculă regizată de Zack Snyder ce se intitulează Man Of Steel.

Au trecut aproximativ şase ani de când l-am văzut pe Superman zburând pe marele ecran.
Cu toate acestea, producţia din 2006 Superman Returns nu a fost un succes răsunător în box-office şi a nu a avut parte de o primire prea călduroasă.
Filmul a fost considerat nepotrivit pentru un reboot şi după o căutare intensă, Zack Snyder a aterizat în funcţia de regizor al unui nou film ce se vrea un reboot al francizei Superman.
Pentru majoritatea fanilor, Snyder a fost o alegere surprinzătoare, având în vedere stilul său unic de a filma şi întrebarea ce era pe buzele tuturor a fost: va reuşi Zack Snyder să ţină în frâu un personaj clasic ca Superman?
Ieri la convenţia Comic-Con din San Diego, a avut loc o prezentare a filmului Man Of Steel, la care au participat printre alţii şi regizorul Zack Snyder şi actorul Henry Cavill (Superman).
După ce au dezvăluit exclusiv pentru audienţa din sală primul trailer al filmului Man Of Steel, ei au răspuns unor serii de întrebări şi au dezvăluit primul poster oficial pentru viitorul reboot, pe care îl puteţi vedea mai jos.

Cu toate acestea, regizorul şi actorul principal al filmului, nu au dezvăluit prea multe detalii legate de complotul filmului, ci doar s-au limitat la a explica unele fapte despre concepţia nouă a filmului.
-„Superman este destul de minunat, după cum ştiţi, „ a spus Snyder.
Regizorul şi-a mai declarat respectul pentru personajul Superman şi nevoia lui de a introduce un nou concept în acest univers.
Zack Snyder a mai dezvăluit că a terminat deja filmările, iar acum lucrează la post-producţia filmului.
Snyder a precizat că primul teaser trailer pentru Man Of Steel este ataşat rolelor cu filmul Dark Knight Rises şi că acesta ne va schimba cu totul părerea pe care o aveam înainte despre Superman.

Un aspect important pe care regizorul l-a subliniat la această prezentare, a fost faptul că acest film nu se bazează pe nici un complot al vreunei cărţi de benzi desenate şi că producţia aduce un respect mitologiei Superman, aşa încât să nu pice sub incidenţa vreunei poveşti anterioare despre Superman.
Dacă va reuşi pelicula regizată de Snyder să se ridice sau nu la nivelul aşteptărilor, vom vedea atunci când Man Of Steel va ajunge pe marele ecran în 14 Iunie 2013.

Superman (Henry Cavill) alaturi de un fan

Totuşi, având în vedere lansarea trailerului de săptămână viitoare, probabil ne vom face măcar o idee despre cum va arăta noul Superman interpretat de Henry Cavill, produs de Christopher Nolan şi regizat de Zack Snyder.Noua adaptare Supermanva avea coloana sonoră compusă de Hans Zimmer şi are o distribuţie de excepţie, ce include nume ca Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Laurence Fishburne (Perry White), Michael Shannon (General Zod), Diane Lane (Martha Kent) şi Russell Crowe în rolul Jor-El.
Dar pentru un film în jurul căruia se face atât de multă vâlvă şi de la care se aşteaptă atât de multe, ne-am fi aşteptat ca primul poster oficial să ne dea pe spate.
Din păcate nu este aşa.
Tu ce crezi despre primul poster oficial pentru Man Of Steel?

5 comentarii

  1. Imi place textura de la costum, arata excelent.
    Am vazut trailerul undeva pe net, la o calitate execrabila evident, inregistrat din sala unde a fost proiectat la comic-con, dar l-am vazut.
    Deocamdata arata binisor.
    Cat despre poster, putea fi si mai bine.

  2. Sincer? nu ma asteptam la altceva de la primul poster, mai ales ca e la un an distanta filmul.
    poate pe viitor o sa fie mai interesante, deocamdata, vineeeeeee trailerulllllll, yupiii :))))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.