Superman Man Of Steel În Primele Două Trailere Oficiale

Warner Bros a dezvăluit primele două trailere oficiale pentru filmul ce îl aduce din nou pe ecrane pe Superman, în pelicula regizată de Zack Snyder ce se intitulează sugestiv: Man Of Steel.

Vara viitoare, Omul De Oţel revine pe marele ecran.
Warner Bros a lansat două teaser trailere pentru Man Of Steel, filmul ce îl aduce pe Superman din nou în centru atenţiei, regizat de Zack Snyder.
În timp ce ambele trailere sunt la fel, au aceleaşi efecte vizuale şi aceeaşi muzică, prima versiune are suprapusă vocea lui Kevin Costner (Jonathan Kent), iar varianta a doua îl are pe Russell Crowe (Jor-El).
Spre deosebire de majoritatea trailerelor care au scos la iveală multe cadre ce dezvăluie secvenţe vitale, teaserele pentru Man Of Steel sunt cu adevărat teasere şi ne tachinează cu imagini din care nu prea îţi dai seama la ce se referă, doar spre final îţi dai seama că te uiţi la un trailer pentru un film cu Superman.
De asemenea, modul în care se utilizează muzică şi efecte vizuale pentru a stabili starea de spirit arată perfect.

În panteonul eroilor, Superman este personajul cel mai cunoscut şi respectat din toate timpurile.
Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un jurnalist tânăr, care se simte înstrăinat de puterile sale dincolo de orice imaginaţie.
Transportat pe Pământ cu ani în urmă de pe o planetă avansată tehnologic numită Krypton, Clark se luptă cu întrebarea supremă: De ce sunt eu aici?
Modelat de valorile părinţilor săi adoptivi Martha (Lane) şi Jonathan Kent (Costner), Clark descoperă în curând că având super-abilitati înseamnă şi a lua decizii foarte dificile atunci când lumea din jur are nevoie de stabilitate.
Vor fi abilităţile sale folosite pentru a menţine pacea, sau utilizate pentru a dezbina şi cuceri?
Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de Superman, nu numai pentru străluci ca o ultimă speranţă pe pământ, ci şi pentru ai proteja pe cei pe care îi iubeşte.

Noua adaptare Supermanva avea coloana sonoră compusă de Hans Zimmer şi are o distribuţie de excepţie, ce include nume ca Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Laurence Fishburne (Perry White), Michael Shannon (General Zod), Diane Lane (Martha Kent) şi Russell Crowe în rolul Jor-El.
Filmul este regizat de Zack Snyder şi produsde Charles Roven, Christopher Nolan, Thomas Emma şi Deborah Snyder.
Scenariul a fost scris de David S. Goyer după o poveste de Goyer şi Nolan, bazat pe personajul Superman creat de Jerry Siegel şi Joe Shuster şi publicat de DC Comics.

5 comentarii

 1. Omul de otel suna atat de … ciudat in romaneste 😉
  E ciudat ca nu are in titlu numele Superman.
  Finalul trailarului arata bine, da ma intreb oare de ce naiba nu puteau sa puna alte cadre in al doilea trailer 🙁

 2. Arata … interesant.
  Ma asteptam la ceva mai mult, dar probabil o sa mai vedem si alte versiuni in curand.
  Deocamdata e bine.
  Ce mai sparge el bangul sonic :))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.