The Bourne Legacy În Primul Clip Cu Jeremy Renner

The Bourne Legacy este filmul de acţiune în care Jeremy Renner joacă rolul unui nou tip de asasin creat de acelaşi program ce i-a dat naştere lui Jason Bourne.

Chiar dacă este la mai puţin de o lună distanţă, multă lume a uitat deja de această producţie şi nu credem că din cauza lipsei de interes, ci din cauză că a fost umbrită de lansarea recentă a lui The Dark Knight Rises.
Universal începe acum să îşi reamintească că există un nou film Jason Bourne, sau mai bine zis Aaron Cross  (Jeremy Renner).
Studioul a lansat primul clip din film, ce aduce o secvenţa interesantă, în care Jeremy Renner încerca unele scene parkour şi care parcă ne aduce aminte de o secvenţa dintr-un film anterior cu Jason Bourne.
Când vine vorba de franciza Bourne, toată lumea face o confuzie.
De la bun început trebuie să ştiţi că The Bourne Legacy nu este o continuare directă a poveştii filmelor anterioare, nici un reboot al francizei.
În schimb, este un semi-spinoff care se învârte în jurul unui alt asasin din acelaşi program Treadstone, jucat acum de nominalizatul la Oscar, Jeremy Renner.

The Bourne Legacy, este scris şi regizat de Tony Gilroy, care jonglează atât de bine cu tranziţia de la primele trei filme, încât poate liniştit să se aşeze pe lista filmelor cele mai anticipate din 2012.
Jeremy Renner este un contestat superspion implicat într-un complot violent, cu o miză pe viaţă şi moarte, ce a fost declanşata de evenimente anterioare, alături de o distribuţie fantastică ce conţine nume ca Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach şi Oscar Isaac.
Personajul lui Renner este în curs de a fi pronunţat un agent mult mai eficace şi mai stabil decât Jason Bourne, pe când de-a lungul filmele anterioare, a existat întotdeauna premiza că Jason Bourne a fost de departe cel mai periculos produs generat de programul Treadstone.

Acţiunile lui Jason Bourne au lăsat obscura agenţie guvernamentală în situaţia disperată de a curăţa toate urmele proiectului Treadstone sau orice programe conexe.
Acest lucru vine ca o veste proastă pentru caracterul lui Jeremy Renner, Aaron Cross, care este unul din cei programaţi pentru eliminare, ce în fuga sa din calea dezastrului, o întâlneşte pe Rachel Weisz, un om de ştiinţă care în trecut s-a „jucat” cu ADN-ul agenţilor şi inclusiv cel al lui Renner, ajungând să colaboreze pentru a reuşi să scape de liderul ce îi vrea morţi, interpretat de Edward Norton.

The Bourne Legacy ajunge în cinematografe începând cu data de 3 August, 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.