Trailerul Nou Pentru Taken 2 Dezvăluie Noi Secvenţe De Acţiune

Liam Neeson este din nou fostul agent CIA Bryan în producţia lui Besson, Taken 2, ce ne încântă curiozitatea cu un nou trailer ce dezvăluie cadre specifice filmelor de acţiune.

Liam intră din nou în rolul personajului pe care l-a creat Luc Besson în primul film Taken şi după cum arată şi noul trailer, el începe să reducă numărul băieţilor răi care au făcut greşeala de a o răpi pe fostă să soţie.
Producţia Taken 2 este regizată de data aceasta de Olivier Megaton, având sprijinul companiei de producţie deţinută de Luc Besson, şi după cum era de aşteptat, scenariul este scris de Besson şi Robert Mark Kamen.
Noul trailer pentru Taken 2, aduce cu el cam aceleaşi imagini şi cadre ce au apărut în primul trailer oficial, având parte de un final diferit totuşi, cu o parte mai dramatică a filmului, prezentată într-un amestec de cadre de acţiune pe o muzică profundă ce adânceşte momentele dramatice ale filmului.

După doar două trailere oficiale, am deja senzaţia că am văzut jumătate din film şi sper că următorul trailer nu va dezvălui mai multe secvenţe de acţiune.
Nu de alta, dar aş prefera ca materialele promoţionale să păstreze puţin şi din misterul complotului.
În Taken 2, fostul agent CIA Bryan Mills (Neeson) îşi petrece timpul cu fosta lui soţie (Famke Janssen) şi fiica lui (Maggie Grace), în străinătate şi mai exact în Istanbul.
Ceea ce sa dorit a fi o vacanţă liniştită, se transformă rapid într-un coşmar, după ce tatăl unuia dintre răpitorii albanezi (Rade Sherbedgia) cei care au fost ucişi în timpul dezlănţuiri sale din primul film, planifică o răzbunare.
Aşadar, Liam Neeson revine într-un rol ce i-a propulsat cariera şi în filmele de acţiune şi odată cu el şi setul său de abilităţi speciale.

Într-un final, nu ar mai fi prea multe de spus, decât poate că lucrurile stau destul de simplu în filmul lui Luc Besson, băieţii răi sunt aici pentru răzbunare şi Liam Neeson pe de altă parte, face ravagii pentru a-şi salva soţia.
Destul de simplu nu?
Liam Neeson se va dezlănţuii în Taken 2 începând cu data de 5 Octombrie.
Silviu

Un comentariu

  1. Mi-a plăcut foarte mult primul film, subiectul căruia m-a afectat cu atât mai mult cu cât sunt părinte. Excelentă interpretarea lui Liam Neeson, care îmi place în toate rolurile. Abia aştept acest al doilea film, care după ce am vizionat trailerul, pare să fie la fel de captivant şi antrenant ca şi primul.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.