tdfn-ro-ruin-animated-short-film

Vezi Fantasticul Film Scurt Sci-Fi Ruin, O Viitoare Franciză Post Apocaliptică De Wes Ball

Vezi filmul scurt sci-fi Ruin, ce va deveni o producţie live action sub egida celor de la Fox Studios, care anticipează că pelicula post apocaliptică a artistului grafic Wes Ball, va deveni o posibilă franciză de succes.

Ocazional, toţi cinefili pot lua în considerare câte un film scurt uimitor, ce vine adeseori ca o prezentarea scurtă, a unei poveşti ce se vrea o ecranizare pentru marele ecran.
Mulţi cineaşti cunoscuţi au distribuit filme scurte spre evaluare unor studiouri mari, iar acum, a venit şi rândul lui Wes Ball, un artist grafic ce a devenit foarte cunoscut lucrând în departamente de efecte speciale pentru multe filme, cel mai cunoscut fiind Star Trek.
Deşi filmul animat Ruin a fost postat pe internet încă din luna Martie anul acesta, producţia animată a captat atenţia media deabia acum.

Film Scurt Sci-Fi Ruin

Wes Ball şi compania sa Oddball Animation, creează o palpitantă şi superbă urmărire CGI (computer generated images), asigurându-se încă din luna Martie că va atrage atenţia Hollywood-ului.
Înainte de a ne prezenta nouă filmul scurt, ce aduce lumea post apocaliptică a lui Wes Ball la realitate, el a prezentat pelicula animată celor de la Fox Studios, ca film de prezentare pentru o viitoare tranziţie pe marile ecrane a viziuni sale.
Din câte se pare cei de la Fox Studios au rămas cu gura căscată şi au cumpărat preventiv drepturile de film, înainte ca artistul să se întâlnească şi cu alte studiouri.
Conform celor de la Heat Vision, care au urmărit evenimentul cu interes, Studioul vede chiar un potenţial de franciză, pentru filmuleţul intitulat Ruin.
Planul este de a-l pune pe Wes Ball la cârma regiei pentru o adaptare live-action, bazată pe un scenariu co-scris de el împreună cu TS Nowlin.

Film Scurt Sci-Fi Ruin

Se pare că Wes Ball va lucra sub supravegherea producătorilor de McG şi Steve Tzirlin de la Lucasfilm.
Acest proiect va fi debutul regizoral a lui Ball, după o îndelungată carieră în activitatea grafică şi a efectelor speciale din trecut.
Ruin este un film scurt science fiction, un thriller criptic ce ascunde nenumărate intrigi şi care demonstrează în primul rând, ce pot face cei de la Oddball Animation, compania pe care Wes Ball o conduce.
Clar şi simplu, animaţia ne oferă o scurtă şi absolut incredibilă urmărire, editată fantastic, cu o direcţie precisă şi o animaţie uimitoare, care ne-a captat atenţia din primul minut.

Film Scurt Sci-Fi Ruin

Singura descriere a filmului scurt Ruin spune cam aşa:
„Un film animat scurt ce are loc într-un univers post apocaliptic.
Este o mică introducere dintr-un proiect mult mai mare ce se află în lucru.”
Lasă-ne un comentariu scurt dacă crezi că productia cgi Ruin, va fi un film bun şi ai rămas impresionat!

15 comentarii

 1. arata interesant, probabil ar iesi un film bun da nu cred ca super stralucit.
  probabil doar daca complica putin situatia protagonistului cu tot felul de puteri ciudate, asa cum indica si secventa cu display-ul ala si mana lui plina de electricitate statica.
  initial am crezut ca e film si nu animatie :))

 2. Hop si eu :)))
  Bunicel, pe mine nu ma incanta in mod deosebit 😛
  Dar daca e vorba de un film nou, atunci ma prefac surprinsa in mod placut :)))))))

  P.S. Multumesc lui Simona pentru explicatile aditionale pentru avatar 😀

 3. Wow, sa inteleg ca avea ceva electricitate in el? sau ca e cyborg?
  Interesanta conceptie!
  asteptam cu interes si alte stiri :))))

 4. Da, da, subscriu, arata bine!
  Sper sa scoata un story incitant si misterios, desi imaginile seamana cu unele dintr-un serial nou, ceva cu ramane toata planeta fara electricitate, parca 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.