Vezi Noua Armură Modificată Ce O Va Purta Tony Stark În Iron Man 3

Marvel a dezvăluit noua armură ce îl va proteja pe Tony Stark în Iron Man 3, cu un nou concept original ce schimbă total imaginea eroului miliardar.

La convenţia Comic-Con din 2009, Marvel Studios a fost o prezenţă dominantă prin expunerea armuri pentru producţia Iron Man 2 şi toate cele trei costume Iron Man începând de la primul film.
După ce în 2010 şi 2011, au fost expuse tronul Asgardian a lui Thor şi Helicarrier-ul SHIELD din The Avengers, Marvel vine din nou cu o prezentare uimitoare.
La convenţia de anul acesta, standul de prezentare Marvel conţine nu mai mult de şapte armuri din franciza Iron Man şi începând de astăzi, un costum surpriză.

După ce s-au auzit tot felul de zvonuri cum că cei de la Marvel Studios pregătesc o surpriză pentru ediţia Comic-Con de anul acesta, Marvel a confirmat modificarea armurii prin împărtăşirea unei fotografi de la standul lor, ce prezintă în centru un nouă armură care nu a mai fost văzută încă, cu un aspect unic.
Spre deosebire de modele standard ale armuri Iron Man, care folosesc în principiu culoarea roşie, această nouă combinaţie inversează schema de culori, îmbrăţişând un design nou, cu culoarea aurie predominantă.

Designul auriu pare că este inspirat de conceptele Extremis din benzile desenate, poveste ce va inspira complotul din Iron man 3 şi cu siguranţă noul costum are parte de modificări tehnologice marca Stark, ce vor face deliciul scenelor de acţiune din viitorul film.
Întrebarea ce stăruie în mintea tuturor fanilor este: va avea Tony Stark un as în mânecă în afară de acest nou costum?
Cum se va integra acest nou design în povestea din The Avengers 2?

Iron Man 3 este regizat de Shane Black fiind bazat pe un scenariu scris de el şi Drew Pearce, având în distribuţie nume ca Robert Downey Jr., Ben Kingsley, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Jon Favreau, Rebecca Hall, Cobie Smulders, William Sadler, James Badge Dale şi vocea lui Paul Bettany.

Iron Man 3 va ajunge în cinematografe începând cu data de 3 Mai 2013, Thor 2 în 8 Noiembrie 2013, Captain America 2 în 4 Aprilie 2014 şi probabil, Guardians Of The Galaxy la 1 August 2014.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.