Vezi O Imagine Nouă Din Pacific Rim Producţia Sci-Fi Semnată Guillermo Del Toro.

O noua imagine oficială din super producţia SF a lui Del Toro ne dezvăluie un concept original şi primele personaje interpretate de Charlie Hunnam şi Rinko Kikuchi.

Proiectul masiv al lui Guillermo Del Toro, filmul sci-fi ce aduce pe ecrane o luptă epică între unităţi ultra sofisticate mecanizate şi monştri oceanici gigant este intitulat Pacific Rim şi se află în dezvoltare de mai mulţi ani.
Până mai anul trecut producţia a trecut prin tot felul de probleme financiare şi greutăţi de scenaristică, dar având în vedere determinarea regizorului de a realiza acest proiect măreţ, începând de la începutul acestui an, Pacific Rim a devenit realitate şi chiar mai mult de atât, are un sinopsis oficial şi câteva imagini fantastice.
Noua imagine ce a ajuns online ieri, anticipează participarea producţiei la evenimentul Comic-Con de la sfârşitul săptămâni viitoare şi ne aduce în prim plan două din personajele principale interpretate de Charlie Hunnam şi Rinko Kikuchi, ce joacă rolul a doi piloţi a unor roboţi gigant (mech) cu care vor lupta împotriva monştrilor ce vor să cucerească planeta.

Dacă încă nu ştiaţi, Pacifim Rim va avea loc undeva în viitor, atunci când soldaţii pilotează nişte roboţi gigant pentru a lupta împotriva unor monştrii uriaşi care au ieşit misterios din oceane.
Filmul va fi un omagiu adus filmelor japoneze cu monştri gigant, cunoscute sub numele de Kaiju.
Şi cum nimeni nu se pricepe mai bine la monştrii decât Guilermo Del Toro, acest film va fi în totalitate creaţia regizorului ce promite că va produce un film cum nu am mai văzut până acum.
Guillermo Del Toro alături de Warner Bros Pictures şi Legendary Pictures vor aduce la viaţă legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju care ies inexplicabil din oceane, începând un război ce va lua milioane de vieţi şi va consuma până la ultima resursele umanităţii.

Mech Concept Art

Pentru a ţine piept uriaşilor monştrii, au fost create arme speciale, nişte roboţi masivi numiţi Jaegeri, controlaţi simultan de către doi piloţi ale căror minţi sunt conectate la o punte neurologică.
Dar până şi aceşti Jaegeri se dovedesc a fi fără apărare în faţa neobosiţilor Kaiju.
Rămaşi fără soluţii, conducătorii oamenilor sunt forţaţi să apeleze la doi bărbaţi ce nu par a avea nici pe departe stofă de eroi, un fost pilot care şi-a ieşit din mână Raleigh Antrobus (Charlie Hunnam) şi un pilot începător pe nume Mako Mori (Rinko Kikuchi), căruia nimeni nu ştie ce-i poate pielea.
Cei doi trebuie să piloteze un legendar Jaeger, folosit în anii de început ai invaziei monştrilor.
Împreună, cei doi piloţi reprezintă ultima speranţă a omenirii în faţa unei apocalipse.
Filmul vrea să creeze o lume în care aceste personaje gigant să fie bine integrate, în care prezenţa lor să pară cât mai reală şi să ne arate cum afectează acest lucru omenirea, atât din punct de vedere politic cât şi al mediului înconjurător.

Nominalizatul la Oscar, Guillermo Del Toro va regiza Pacific Rim, pornind de la un scenariu scris de Travis Beacham, alături de Callum Greene ce este producător executiv.
În film mai joacă Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day şi Ron Perlman.
Del Toro are în spate echipa de încredere ce îi include pe Guillermo Navarro, scenograful Neskoromny Andrew, editorul Peter Amundson şi designerul de costume Hawley Kate.
În afară de asta regizorul a promis că Pacifim Rim va fi producţia cu cei mai mari monştrii şi roboţi văzuţi vreodată pe marele ecran.
Pacific Rim este programat pentru lansare începând cu data de 12 Iulie 2013.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.