Vezi Un Început Alternativ Pentru Filmul THE AVENGERS Şi Detalii Despre Serialul TV SHIELD

A fost dezvăluită o scenă alternativă de deschidere a succesului The Avengers, odată cu anunţul celor de la ABC că vor produce un episod pilot pentru serialul intitulat SHIELD, ce va avea ca subiect principal organizaţia de menţinere a păcii din universul Marvel.

Odată cu lansarea filmului The Avengers pe Blu-ray, au apărut online un număr de scene şterse din filmul original, dar fără îndoială cea mai interesantă scenă pe care nu am văzut-o, tocmai a fost lansată on-line: o scenă de deschidere alternativă a filmului.
Această scenă alternativă, care a fost de fapt eliminată din film, deschide producţia cu Agentul Maria Hill ce este interogată în urma evenimentelor ce au loc la finalul filmului, astfel încât restul filmului ar fi aparut în continuare, ca o amintire a evenimentelor din The Avengers.
Vedem frânturi dintr-un New York distrus, un solemn Captain America şi o imagine trecătoare a furiosului Hulk, scenă ce s-ar fi dovedit a fi ridicol de fascinantă, dacă am fi văzut-o chiar la deschiderea filmului.
Totuşi, eu cred că aş fi preferat această scenă de deschidere a filmului, deoarece aceste cadre şterse sugerează natura gravă a ceea ce urmează să vină mai departe în The Avengers.
Din păcate Joss Whedon şi cei de la Marvel au stabilit că această scenă nu prea se potriveşte pentru lansarea în cinematografe.
Să sperăm că ediţia Blu-ray va aduce comentarii şi clipuri ce vor dezvălui de ce au optat să nu utilizeze această scenă alternativă.

Luna trecută vă dezvăluiam că cei de la ABC vor să lanseze pe micul ecran un serial tv inspirat din universul Avengers al celor de la Marvel.
În timp ce productia The Avengers a deţinut supremaţia în cinematografe, cei de la ABC au fost ocupaţi cu căutarea unui mod de a aduce pe micul ecran un spin-off inspirat din acelaşi univers Avengers.
Reţeaua deţinută de Disney, a dat undă verde astăzi unui episod pilot live-action inspirat din universul Avengers, ce va prezenta organizaţia de menţinere a păcii intitulată SHIELD (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division), condusă de Nick Fury.
Şi cine poate fi mai potrivit să co-scrie şi eventual să regizeze acest episod pilot decât omul din spatele succesului The Avengers, Joss Whedon însuşi.
Whedon este momentan prins în pregătirile pentru The Avengers 2, fiind implicat şi cu alte proprietăţi din universul Marvel.

Dar din câte se pare, serialul TV SHIELD este gata de a intra direct în producţie.
Whedon va scrie episodul pilot împreună cu fratele său Jed Whedon şi Maurissa Tancharoen, un cuplu căsătorit ce a fost implicat şi în scenariile unor filme ca Dollhouse, Spartacus şi Dr. Horrible’s Sing-Along Blog.
Joss Whedon a dovedit că are abilităţi de a scrie şi regiza o super producţie, dar televiziunea este locul de muncă de la care regizorul s-a ridicat şi va fi interesant să-l vedem înapoi, chiar dacă numai pentru episodul pilot al noului serial.
Deocamdată nu există detalii despre episodul pilotul sau despre ce ar putea conţine serialul tv, dar una din ideile vehiculate, este că o vom vedea pe Smulders Cobie (Maria Hill) ce îşi va relua rolul în noul serial Marvel.

În timp ce eroii şi răufăcătorii majori din The Avengers îşi vor face apariţia doar sumar, se pare că serialul se va concentra pe personaje mai mici, care încă nu au fost introduse publicului.
În ceea ce mă privește, pot spune că avându-l pe Whedon la bord, pentru viitorul serial, doar cerul e limita şi că există o şansă bună de a vedea o extindere a universului Marvel pe micul ecran, în timp ce aşteptăm alte viitoare producţii inspirate din acelaşi univers.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.