Sylvester Stallone Se Răzbună În Primul Trailer Pentru Filmul BULLET TO THE HEAD

Stallone face echipă cu Sung Kang (Fast Five), pentru a se răzbuna pe un gangster interpretat de Jason Momoa, care le-a ucis partenerii, în primul trailer oficial pentru filmul de acţiune Bullet To The Head.

Se pare că a venit şi săptămâna seniorilor filmelor de acţiune, odată cu premiera The Expendables 2, debutul trailerului pentru filmul lui Arnold Schwarzenegger, The Last Stand şi lansarea primul trailer oficial pentru Bullet To The Head, noul film de acţiune al veteranului Sylvester Stallone.
Vă pomeneam în trecere despre acest proiect, încă de anul trecut când filmul avea iniţial titlul de Headshot şi se zvonea că Thomas Jane va juca rolul antagonistului din film.
Între timp, filmul a primit alt titlu oficial şi un antagonist pe măsura staturii lui Stallone, în persoana lui Jason Momoa.

Bullet To The Head este regizat de Walter Hill (48 Hours) şi este bazat pe romanul grafic cu acelaşi nume, în care Stallone joacă rolul unui ucigaş plătit din New Orleans, ce trebuie să facă echipă cu un poliţist din New York (Sung Kang), pentru a ajunge la ucigaşii partenerilor lor.
În timp ce glumele par haioase, cadrele sunt cât se poate de bune şi acţiunea îţi dă un imbold de a vedea ce se întâmplă în complotul filmului, mai interesante par replicile personajului lui Stallone, care crede că Kang se potriveşte fiecărui stereotip asiatic, în timp ce Kang crede că personajul lui Stallone este cam bătrân.
Un conflict între generaţii ce face deliciul unor scene drăguţe.

Am rămas plăcut surprins să îl văd pe Jason Momoa într-un rol ce aparent, i se potriveşte de minune şi sper din suflet că combinaţia distribuţiei cu infuzii de actorie din generaţia mai tânără, să facă echipă bună cu veteranul Stallone.
Noul film este o prezentare Warner Bros Pictures, în asociere cu Dark Castle Entertainment, Global IM şi After Dark Films.
Regizorul veteran Walter Hill este la cârma acestui film, care aduce un concept mai vechi al filmelor de acţiune, conceptul de răzbunare, ce pare similar cu cel al romanului grafic conceput de Alexis Nolent, pe care se bazează scenariul filmului scris de Walter Hill şi Alessandro Camon.

Din distribuţia filmului mai fac parte şi Jason Momoa, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Sarah Shahi şi Christian Slater.
Bullet To The Head va ajunge în cinematografe începând cu 1 Februarie 2013.
Silviu

2 comentarii

  1. "You mind if we play something from this century" :))))
    Sung Kang pare funny si i se potriveste rolul.
    Pare interesanta combinatia.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.