Noul Poster The Expendables 2 Adaugă Musculatură Şi Arme La Cina Cea De Taină

The Expendables 2 ne prezintă prin intermediul celor de la Lionsgate un nou poster ce include toată distribuţia în faimosul tablou Cina Cea De Taină.

Încă de la început trebuie să spun că The Expendables 2 riscă să fure faima şi popularitatea celor mai cunoscute filme de acţiune existente vreodată.
Dacă filmele de acţiune ale anilor ’80 şi ’90 fac parte din preferatele tale, atunci poţi spune că ele au devenit religia ta şi producţia The Expendables 2 tocmai ţi-a făcut un cadou îndrăzneţ.
Lionsgate scoate în premieră un poster nou, ce dispune de întreaga distribuţie a filmului adunată de-a lungul unuia dintre cele mai renumite tablouri din istoria artistică.
În timp ce uni ar putea considera această imagine o blasfemie şi oamenii de ştiinţă au încercat să descifreze pictura lui Da Vinci, Cina Cea De Taină de-a lungul secolelor, distribuţia din The Expendables 2 este complet detaşată, şi se expune în acest tablou complet, cu arme, cranii şi o grămadă de băutură.

Dacă acum douăzeci de ani i-ai fi spus unui puşti de 13 ani că într-o zi cei mai mari eroi de acţiune se vor uni pe ecran, nu pentru un singur film, ci pentru două filme, te-ar fi făcut nebun.
Acest lucru pare uimitor chiar şi acum, iar faptul că Stallone a adunat o astfel de distribuţie fantastică pentru primul Expendables, dar a adăugat pentru al doilea şi nume ca Chuck Norris şi Van Damme, alături noii veniţi Hemsworth, Adkins şi Yu Nan promite un sequel tot mai exploziv.
Eroii De Sacrificiu din primul film The Expendables, se reunesc atunci când Dl.Church (Bruce Willis) apelează la echipa de Eroi pentru o misiune aparent uşoară.

Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney şi gruparea sa de mercenari de clasă veche.
Dar când lucrurile merg prost şi unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii De Sacrificiu sunt îndatoraţi să îşi facă dreptate pe teritorii ostile, unde şansele nu sunt de partea lor.
Puşi pe răzbunare, membrii echipei se înverşunează să lupte cu toţi inamicii întâlniţi.
The expendables 2 se propulsează în campania publicitară din inerţie doar datorită reputaţiei de care se bucură numele starurilor din distribuţie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger.

Simon West regizează The Expendables 2, cu un scenariu scris de Stallone, David Agosto, Ken Kaufman şi Wenk Richard şi veţi putea vedea explozivul film în cinematografe începând cu data de 17 August 2012.
Şi dacă tot sunteţi aici, vedeţi mai jos şi un trailer.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.