Filmul Justice League Ar Putea Fi Regizat De Ben Affleck Pentru Lansarea Din 2015

Liga De Supereroi de la DC Comics, se pregăteşte intens să ajungă pe marele ecran, în super producţia Justice League, unde Superman se întâlneşte cu Batman, Wonder Woman, Green Lantern şi Flash, film ce l-ar putea avea pe scaunul regizorului pe Ben Affleck.

Da, ai citit titlul corect, gigantul studio Warner Bros vrea să poarte discuţii intense cu Ben Affleck (Gone Baby Gone) pentru a-l aduce pe actor la regia filmului Justice League, ce va fi un fel de răspuns concret la succesul celor de la Marvel şi Disney cu The Avengers.
Din câte se pare, Ben Affleck este aşteptat la o rundă de discuţii cu oficiali de la studio în următoarele zile.
Până în prezent, el este singurul candidat care a primit scenariul de la scriitorul filmului Gangster Squad, Will Beall.
Ben Affleck a stabilit unele precedente, atunci când a regizat dar a şi jucat în acelaşi film, ceea ce înseamnă probabil că îl vom vedea şi în Justice League în vreun rol de super erou, sau poate doar într-un rol secundar.

Trebuie să ţinem cont mai întâi că această poveste este încă în curs de dezvoltare, iar un posibil rol pentru Affleck în acest viitor film, care a fost mult timp în curs de dezvoltare la Warner Bros, este doar un element speculativ, ce se bazează pe faptul că Affleck a mai intrat în pielea unui super erou, cu producţia nereuşită din 2003, Daredevil, ce va avea parte deasemenea de un reboot în urmatorii ani.
Affleck
este momentan, omul principal pentru proiectul îndrăzneţ a celor de la Warner Bros, iar faptul că Christopher Nolan a refuzat orice implicare în calitate de regizor pentru alte proiecte de acest gen, îl clasează pe Affleck pe primul loc, pe o listă foarte scurtă.
Din câte se pare, Ben Affleck şi-ar fi dorit să regizeze şi să joace într-un film de o asemenea magnitudine cu super eroi, de multă vreme, iar cei de la Warner ştiau de această dorinţa a actorului.
Povestea ce face deliciul producţiei Justice League, îi aduce să lupte împreună pe cei mai iubiţi super eroi de la DC: Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern şi Flash.

Deocamdată nu există detalii despre ce ar putea conţine complotul producţiei, dar dacă trilogia lui Nolan despre Batman ar fi un punct de reper, susţinută de tonul aparent realist al viitorului Man Of Steel regizat de ​​Zack Snyder, ne putem aştepta ca Liga Dreptăţii să continue probabil cu aspecte de realism şi originalitate.
Nu cu mult timp în urmă, Ben Affleck nu era luat în serios ca actor, să nu mai vorbim ca scriitor sau regizor.
Asta a fost înainte de succesul comercial al filmului Gone Baby Gone şi The Town.
De fapt Affleck a devenit atât de popular, încât în toamna anului 2010 a fost propulsat şi în lupta pentru scaunul de regizor pentru ceea ce avea să devină între timp, relansarea lui Superman pe ecrane, cu filmul Man Of Steel.
În cazul în care Affleck decide să-şi asume această producţie complicată, va trebui probabil să renunţe la alte filme, cel puţin din postura de regizor.
Oricum ar fi, producţia Justice League se va bate cap în cap pentru supremaţie cu The Avengers 2 în 2015.
Unul din proiectele regizorale ale lui Affleck de anul acesta, este şi thriller-ul politic Argo, el filmând acum pentru Runner, Runner, unde joacă alături de Gemma Arterton şi Justin Timberlake.

Indiferent dacă Ben Affleck decide să regizeze Justice League sau nu, sunt cât de cât mulţumită că proiectul este în curs de dezvoltare şi chiar dacă nu va avea un regizor celebru, filmul va ajunge în cinematografe în 2015.
Mai există un aspect, doar pentru că studioul îl vrea pe Affleck ca regizor, asta nu înseamnă neapărat că el va şi accepta să facă acest film.
Tu ce crezi despre Ben Affleck ca şi regizor?
Crezi că are curajul şi viziunea cinematografică necesară pentru a struni atâtea personaje puternice din Justice League?
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.