Bruce Willis Este Joseph Gordon-Levitt In Noul Trailer International Pentru Filmul Sci-Fi LOOPER

Vezi noi imagini din thrillerul sci-fi Looper, în care Joseph Gordon-Levitt joacă rolul unui asasin plătit ce duce la bun sfârşit contractele unor gangsteri din viitor, dar care se va întâlni cu el însuşi, într-o versiune mai în vârsta.

Un nou trailer internaţional pentru filmul lui Rian Johnson a ajuns on-line.
Acest nou trailer este mai plin de acţiune decât cele anterioare, acţiunea fiind elementul cel mai simplu de promovat pentru a vinde filmul, iar Johnson face o treabă foarte bună.
Cu realizări anterioare excelente, producţia Looper este prima încercare a regizorului Rian Johnson de a face un film science fiction şi aştept cu nerăbdare să văd concepţia pe care acesta o va aborda.
Thrillerul futurist Looper, are loc într-o lume în care există o modalitate de a călători în timp, această tehnologie fiind folosită exclusiv pe piaţa neagră.

Atunci când un gangster sau un şef al mafiei din viitor vrea să scape de cineva, trimite ţinta prin intermediul unei maşini a timpului cu 30 de ani în trecut, unde un criminal plătit ce se numeşte Looper, interpretat de Joseph Gordon-Levitt, face toată treaba murdară, astfel încât victima, din punct de vedere tehnic, nu mai există.
Lucrurile merg fără probleme şi Joe (Joseph Gordon-Levitt) duce o viaţa fără probleme, până când viitorul Joe (Bruce Willis) este trimis în trecut pentru a fi ucis.

Trebuie să recunosc că premisa unor crime perfecte, ce implică şi călătoria în timp, sună extraordinar de bine, iar faptul că asasinul nostru se va întâlni cu el însuşi într-o versiune mai în vârsta, ar trebui să intrige pe oricine.
Distribuirea lui Garret Dillahunt (Deadwood) în rolul unui personaj negativ ce se numeşte „Rainmaker”, mă încântă peste măsură.
În film mai joacă Emily Blunt, Paul Dano şi Jeff Daniels.

Looper va deschide în acest an Festivalul Internaţional De Film De La Toronto, fiind scris şi regizat de Rian Johnson.
Produs de Ram Bergman şi James D. Stern, filmul va ajunge pe marile ecrane începând cu data de 28 Septembrie 2012.
Silviu

2 comentarii

  1. Imi amintesc de The Kid, a fost … interesant 🙂
    Cat despre Looper, si eu cred ca o sa scoata in evidenta incarcatura dramatica dintre cele doua personaje, dar in principiu am incredere in regizor.
    Nu cred ca va fi o capodopera filmul, dar ceva succes va avea.
    Iar Willis mi-a placut intotdeauna, mai ales pe vremea cand juca in Moonlight, avea ceva amuzant in jocul lui de atunci.
    Are si acuma replici taioase, dar parca atunci cand era mai tanar le zicea mai cu pasiune :))

  2. Sunt foarte curioasă cu atât mai mult cu cât îmi place cum joacă Bruce Willis. Ideea de călătorie în timp a filmului mi se pare interesantă. Întâlnirea cu versiunea mai vârstnică sau mai tânără a sa nu este nouă pentru Bruce Willis care în 2000 a filmat The Kid. Acolo s-a întâlnit cu versiunea sa mai tânăra (de 8 ani) şi cu cea mai în vârsta 🙂 În acest film încărcătura dramatică este probabil aspectată. Mulţumesc pentru informaţii!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.