RESIDENT EVIL 5 RETRIBUTION: Vezi Trailerele Noi Şi Patru Clipuri Promo

RESIDENT EVIL 5 RETRIBUTION: Vezi Trailerele Noi Şi Patru Clipuri Promo

O grămadă de acţiune stilizată, foarte mulţi zombie şi probabil cel mai bun film din franciză de până acum, Retribution, ne încântă privirea cu trailere noi şi clipuri promoţionale promiţătoare.

Franciza ce a pornit iniţial ca şi o adaptare a jocului video cu acelaşi nume, dar care a devenit între timp o viziune originală a regizorului Pal W.S. Anderson, a ajuns la filmul cu numărul 5 şi chiar dacă în timp, ea a avut parte de multe critici din partea fanilor, rămâne o producţie ce vrea doar să aducă multă acţiune, fără prea multe complicaţii scenaristice, dar cu un stil vizual ce te atrage.

Oricât ai vrea să îl critici pe Paul W.S. Anderson, la sfârşitul zilei, Resident Evil rămâne un film fără dialoguri complicate, cu efecte speciale ce îţi atrag privirea şi cu o Milla Jovovich într-o formă excelentă, ce arată bine într-un costum mulat în cadre exagerate în slow motion.

Cu Resident evil 5 Retribution, Anderson aduce pe ecrane cele mai bune elemente stilistice ale filmelor anterioare, inclusiv elementele 3D, combinându-le cu acţiunea alertă ce încorporează mai multe personaje din jocurile video originale, pentru a permite filmului să stabilească scena în mod corespunzător ultima parte a francizei.
Stilul exagerat al regizorului rămâne neschimbat, la fel şi portretul lui Alice ca super eroina invulnerabilă şi probabil că noul film Retribution nu va convinge fanii Resident Evil ce au fost mult timp împotriva filmele lui Anderson, să-şi schimbe părerea acum.

Aici există două lucruri de luat în considerare, ori eşti în tabăra fanilor ce urăsc filmele Resident Evil şi care se bucură ştiind că sfârşitul este aproape, ori rămâi suporter fidel al viziunii lui Anderson şi te aştepţi la încă un film la scară largă, ce va aduce punctul culminant al acestei francize, ce va marca mai mult de 10 ani de când Anderson şi Jovovich au început.

In Retribution, virusul mortal al corporaţiei Umbrella continuă să facă ravagii pe Pământ şi transformă întreaga populaţie în zombie.
Singura speranţă de salvare a speciei umane este experimentul Alice (Milla Jovovich), care aterizează chiar în inima perimetrului unde se desfăşurau cele mai secrete operaţiuni ale companiei Umbrella şi descoperă lucruri despre formarea virusului, pe măsură ce se aventurează prin complexul de clădiri.

Alice continuă să-i vâneze pe cei responsabili de pandemie, iar urmărirea o duce din Tokyo la New York şi din Washington la Moscova, culminând cu o descoperire uluitoare ce o forţează să reia în considerare ceea ce crezuse până atunci a fi adevărat.  Sprijinită de aliaţi noi şi prieteni familiari, Alice trebuie să lupte pentru a supravieţui suficient timp cât să se poată salva din această lume ostilă, aflată pe punctul de a fi distrusă şi dată uitării.

De data aceasta Alice (Milla Jovovich), transformă lupta cu Corporaţia Umbrella într-o cruciadă internaţională.
Numărătoarea inversă a început.

Resident Evil 5: Retribution o readuce în franciză pe Michelle Rodriguez alături de Milla Jovovich, Sienna Guillory, Oded Fehr, Kevin Durand, Johann Urb, Shawn Roberts, Colin Salmon, Boris Kodjoe şi vor ajunge în cinematografe pe data de 14 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.