Ryan Gosling Îşi Face Debutul Regizoral Cu Producţia Fantasy-Noir How To Catch A Monster

Talentatul actor Ryan Gosling este pregătit pentru un debut regizoral, cu un film ce are elemente de fantezie şi suspans, un basm modern în care rolul principal va fi deţinut de alt star al filmului Drive, Christina Hendricks.

Sincer, chiar nu mă aşteptăm la această mişcare din partea actorului, dar din câte se pare, Ryan Gosling îşi va face debutul regizoral cu o poveste de fantezie modernă intitulată How To Catch A Monster, bazată pe un scenariu scris chiar de actor şi în care va deţine rolul principal, starul din filmul Drive şi Mad Men, actriţa Christina Hendricks.
Povestea are aparent elemente de fantezie şi suspans şi centrează acţiunea pe o mamă singură şi cei doi fii adolescenţi ai ei, ce descoperă o cale de a ajunge la un oraş subacvatic misterios.
Deşi la prima vedere, materialul scris de actor sună destul de ambiţios pentru un prim proiect regizoral, va fi interesant de văzut modul în care Ryan poate aduce talentul şi carisma de actor în spatele camerei de filmat.
Pe de altă parte, Christina Hendricks este senzaţională în Mad Men şi va fi o încântare să vedem cum poate străluci într-un rol principal.

How To Catch A Monster va avea ca fundal principal, un peisaj suprarealist al unui oraş pe cale de dispariţie, unde Billy, o mamă singură a doi copii, este atrasă într-o fantezie macabră şi întunecata atunci când fiul ei adolescent descoperă o cale secretă ce duce la un misterios oraş subacvatic.
Billy, trebuie să lupte din răsputeri pentru a rezolva misterul de care depinde supravieţuirea a ceea ce a mai rămas din familia ei.
Ryan Gosling a terminat de curând un thriller cu regizorul Nicolas Winding Refn (Drive) intitulat Only God Forgives, precum şi un film muzical încă ne intitulat, semnat de regizorul Terrence Malick.
Ryan încă lucrează la remake-ul Logan’s Run, dar devreme ce noul său proiect How To Catch A Monster este gata să înceapă filmările în primăvara lui 2013, va fi probabil foarte ocupat în viitorul apropiat.
Gosling mai joacă de asemenea, alături de Bradley Cooper şi Eva Mendes, în filmul regizorului Derek Cianfrance, The Place Beyond The Pines, ce va avea premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

În plus fată de toate acestea, Ryan Gosling va fi şi producător executiv al filmului How To Catch A Monster, alături de Marc Platt şi Adam Siegel, marcând astfel debutul regizoral şi scenaristic al actorului câştigător al unui Oscar pentru filmul HALF NELSON în 2007.
Companiile Sierra şi Affinity se vor ocupa de vânzările internaţionale pentru film, care va fi pus la dispoziţia cumpărătorilor pentru prima dată la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto 2012.
Silviu

7 comentarii

  1. chiar ca arata bine, intotdeuna a aratat bine, iar in drive nu a fost asa de buna ca in Mad Men, daca nu ai vazut serialul, urmareste-l, merita 🙂

  2. Merita, frumuselul, mai ales ca scenariul e scris de el.
    Asteptam sa vedem mai clar despre ce e vorba in film.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.