Sacha Baron Cohen Va Realiza O Parodie Despre James Bond Pentru Paramount

Cel mai elegant si stilat spion, agentul James Bond, va deveni subiectul unei parodii scrise de controversatul comedian Sacha Baron Cohen.

Super spionul James Bond, s-a confruntat de-a lungul timpului, cu o parte echitabilă de băieţi răi, dar în ciuda numeroşilor inamici învinşi, celebrul personaj nu poate să scape de glumele ce se fac pe seama lui.
De la Austin Powers la Johnny English, cel mai faimos agent secret din lume, a fost parodiat de nenumărate ori, iar acum este rândul lui Sacha Baron Cohen (The Dictator) să facă glume deocheate despre agentul 007.
Paramount Studios a cumpărat un scenariu de la Sacha Baron Cohen şi Phil Johnston, pentru o parodie despre James Bond care conform celor de la studio, este obligat să se retragă din activitate şi să fugă împreună cu fratele său pierdut, ce este un uslaş idiot îndrăgostit de fotbal.
Sacha Baron Cohen are o istorie ciudată în a împinge limitele momentelor comice din filme cum ar fi Borat (2006) şi Dictatorul (2012), producţii care au adus la mai multe situaţii amuzante incomode.
În ultima vreme, actorul şi-a mai ramificat aria de activitate, cu roluri în filme ca Hugo (2011) şi posibil un rol în filmul biografic Freddy Mercury.

Deşi Sasha Baron Cohen a jucat în multe filme scrise chiar de el, nu există încă nici o confirmare dacă va avea sau nu un rol în acest film nou.
Scenaristul Phil Johnston a mai scris Cedar Rapids în 2011 şi noua animaţie Wreck-It Ralph, ce este programată pentru lansare în luna noiembrie.
Filmele ce îl parodiază pe agentul 007, s-au dovedit a avea succes, iar publicul se pare că iubeşte filmele ce ne fac să râdem de un spion atât de stilat ca James Bond.
Nu este nevie de prea multă inspiraţie atunci când e vorba de a parodia un caracter spion, toate elementele din aceste filme reci şi stilate, fiind concepute exact pentru a fi parodiate.
Să nu mai vorbim de maşinile tari şi femeile superbe, care se integrează perfect într-o parodie care devine automat amuzantă.

Sacha Baron Cohen are un talent absurd pentru comedie, iar dacă cineva poate realiza o parodie a personajului iconic 007, cu siguranţă el poate.
Este interesant să încercăm să ne imaginăm încotro va merge povestea viitoarei parodii, dar pe baza dosarului pe care actorul îl deţine, va fi cu siguranţă ceva stupid, hilar şi cu siguranţă controversat.
Dacă sunteţi interesaţi de adevăratul James Bond, puteţi vedea aici ultimul trailer pentru Skyfall, filmul cu numărul 23 din franciza James Bond, care va ajunge în cinematografe începând cu data de 9 Noiembrie.

Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.