The Avengers 2 Stabilit Pentru Lansare În 2015 Cu Josh Whedon La Cârma Regiei

Producţia The Avengers 2 a fost stabilită pentru lansare în anul 2015 şi îl aduce din nou pe scaunul regizoral pe Josh Whedon, cel ce a determinat succesul răsunător la boxoffice al Răzbunătorilor din acest an.

În urma rezultatelor justificate de la boxoffice, The Avengers a devenit probabil, unul dintre cele mai mari succese cu super eroi, din istoria recentă a Hollywood-ului.
Numai în Statele Unite filmul a strâns peste 600 de milioane de dolari, clasând filmul pe locul al treilea în topul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, în urma lui Avatar şi evident Titanic.
În timp ce detaliile amănunţite despre contractul regizorului Joss Whedon (The Avengers) de trei ani cu Marvel Studios au fost încă confirmate oficial, de îndată ce vestea că el va scrie şi regiza The Avengers 2, am ştiut exact ce înseamnă asta.
La fel cum a făcut cu editarea unor cadre din Captain America: The First Avenger şi a filmat scena post-credit din Thor înainte de a se ocupa de The Avengers, Josh Whedon va supraveghea proiectele măreţe pentru Marvel Studios în faza a doua a francizei.
Reuniunea celor mai cunoscuţi supereroi din The Avengers a avut încasări de aproape un miliard şi jumătate de dolari în toată lumea, o sumă ce a convins studiourile ca regizorul Joss Whedon este o achiziţie de preţ.
El a semnat recent cu Marvel şi Disney un contract ce-l pune la cârma producţiei The Avengers 2 şi a unui serial de live-action de acţiune bazat pe universul Avengers pentru ABC, unde va debuta şi reboot-ul unui serial Hulk, produs de Guillermo Del Toro.

Atunci când au fost rugaţi să dezvăluie mai multe informaţii despre aceste viitoare proiecte, cei de la Disney au oferit împreună cu Marvel, o declaraţie oficială pe această temă, care prezintă pe scurt contractul de exclusivitate cu regizorul Josh Whedon pentru următorii trei ani, care aduce în prim plan producţia The Avengers 2.
Fanii vor fi fericiţi să audă că Whedon va fi parte integrantă a proiectelor cu super eroi şi va fi implicat în conectarea viitoarele filme de la Marvel Studios.
Acest anunţ probabil înseamnă că el nu va fi prea implicat în Iron Man 3, care a finalizat cea mai mare parte a filmărilor, dar se poate implica în povestea aparent complexă din Thor: The Dark World, care începe producţia în această lună.
După aceea, Captain America: Winter Soldier şi Guardians Of The Galaxy ar putea introduce caractere şi elemente noi ce urmează să fie prezentate în The Avengers 2.
Să înceapă speculaţiile!

Iron Man 3 va fi lansat pe 3 Mai 2013, Thor: The Dark World în 8 Noiembrie 2013, Captain America: Winter Soldier pe 4 Aprilie 2014 şi Guardians Of The Galaxy pe 1 August 2014.
The Avengers 2 are stabilită o dată de lansare pentru vara anului 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.